Svet

Region

Džon Krajer sada ima novi imidž! Da li prepoznajete Alana iz - Dva ipo muškarca?!

Džon Krajer sada ima potpuno novi imidž! Da li prepoznajete Čarlijevog brata Alana iz popularne serije "Dva ipo muškarca"?!

Džon Krajer sada ima novi imidž! Da li prepoznajete Alana iz - Dva ipo muškarca?! Screenshoot/InstagramČarlijevog brata, Alana iz serije "Dva i po muškarca" dobro se sećate, a glumac koji tumači Alanov lik, Džon Krajer sada ima potpuno novi imidž. Džon svojim izgledom mami uzdahe žena gde god da se pojavi, ima 53 godine i prepoznatljiv je po širokom osmehu.

Krajer je bez kose, ima bradu i brkove, a moramo priznati da mu novi imidž dobro stojii.

Krejer se pojavljuje u svakoj epizodi serije "Dva ipo miškarca", a poslednje tri sezone po epizodi zarađivao je i po pola miliona evra! Podsećamo, Džon je objavio biografiju pod nazivom "So That Happened", u kojoj je između ostalog otkrio neke manje poznate činjenice iz života Čarlija Šina. Međutim, uprkos incidentu Džon je rekao da nema zle krvi između njega i Čarlija, koji je ponovo okrenuo alkoholu i drogama nakon što je otkrio da ima HIV.

U seriji mu brak nije opstao, ali je u stvarnom životu srećno oženjen novinarkom Lisom Džojner sa kojom je usvojio ćerku Dejzi.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>