Parovi

Farma

Parovi: Milijana ne prestaje da šokira! Ispričala kako je silovana!

Milijana ne prestaje da šokira! Ispričala je pred kamerama rijalitija "Parovi" kako je silovana! Milojko je sve vreme ćutao. "Izvadio je nož, otkopčao mi pantalone i silovao me."

Parovi: Milijana ne prestaje da šokira! Ispričala kako je silovana! Screenshoot/Instagram



Milijana Bogdanović (21), poznata po svojoj vezi sa 53 godine starijim Milojkom Božićem, šokirala je sinoć gledaoce rijalitija "Parovi", kao i sve ukućane, izjavom da je bila silovana od strane bivšeg ljubavnika. Ona je ispričala da njena porodica nije imala novca, pa je tada u dogovoru sa svojom majkom odlučila da pozajmi novac od kamataša. Čovek od kog je pozajmila je, kako ona priča, čovek iz obezbeđenja, osoba je koja ju je u prošlosti primorala na seks:

"Otišla sam da uzmem novac od njega, a onda smo krenuli do banke. U kolima mi je rekao da ne može da podigne novac iz banke i da je skrenuo sa puta, a onda je pokušao da me siluje. Pao je mrak, izvadio nož, a zatim me prisiljavao da spavam sa njim. Pokušala sam da pobegnem, a onda mi je zatvorio vrata. Bacio mi je telefon i rekao da neću nigde otići dok ne spavam sa njim. Trgao mi je duksericu, otkopčavao pantalone i držao nož. Nisam ga tužila privatno, osuđen je po službenoj dužnosti."

Milijana je zatim i javno otkrila ime osobe za koju tvrdi da ju je seksualno zlostavljala, a kako je izjavila, radi se o izvesnom "Branku Obreniću", prenosi "Happy". Ona tvrdi i kako su joj nudili novac u iznosu od 250-300 evra da promeni svoj iskaz, ali ona to, kako kaže, nije učinila:

"Neko mi je rekao da je dobio 3 godine, sada bi trebalo da izađe. Ja ne znam ništa o tome. Kad su me zvali da uzmem stvari koje su mi oduzete, patike, farmerke, dukserica, majica, brus...zvali su me da mi vrate stvari, ja nisam htela da uzmem. Kada mi je zvonio telefon, kada mi je pisao nepoznat broj, ja sam pozivala broj u stanici da prisluškuju."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>