Region

Svet

Supruga pevača popila šaku tableta, nakon čega su je našli mrtvu u parku!

Nije mogao da je spase, rekla je "NE MOGU VIŠE" i ubila se. Supruga pevača Bore Drljače popila šaku tableta, nakon čega su je našli mrtvu u parku! Nikad nije želeo da pročita policijski dosije. "Je*eš istinu, istina je da je nema"- govorio je tada pevač.

Supruga pevača popila šaku tableta, nakon čega su je našli mrtvu u parku! Screenshoot/YoutubeNi posle toliko godina od smrti supruge Verice, koja je pronađena mrtva u parku, Bora Drljača ne zna zašto je ona digla ruku na sebe. Izrevoltiran optužbama Žiže Stojanović da je krivac za ženino samoubistvo, pevač je odlučio da otvori dušu u ispovesti.

"I dan-danas patim za Vericom. I pre toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvesti na podu i odmah je odvezao na VMA. Tamo je bila na ispiranju. Spasao sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Verujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je sprečim."

Pevača je šokiralo kada je pronašao ženino oproštajno pismo: 

"Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Deca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sećam se samo da je pisalo: „Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi decu.“ Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim."

Nedugo zatim policija ju je pronašla mrtvu u parku kod hotela „Jugoslavija“, gde je inače išla da vežba. Jedan doktor mu je tada rekao da ko jednom pokuša da se ubije, više se neće spasti:

"To će uraditi kad-tad, baš kao i moja žena. Iskreno, nisam ni čitao policijski dosije, tih dana mi to nije bilo ni na kraj pameti. Je*eš istinu, istina je da je nema! Da li se ubila pištoljem, otrovala, ugušila, obesila, isti je đavo! Ja ni dan-danas ne znam šta se zaista desilo. To je mnogo uticalo na decu i mene. Imala je u sebi neki đavo. Priznajem, grešio sam milion puta. Išao sam po turnejama, ona je ostajala sama. Meni je to profesija, morao sam po dva-tri meseca da budem u Americi. Ne mogu da krivim sebe, to je posao. Radio sam i zarađivao."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>