Svet

Region

Nikolas Kejdž poništava brak posle samo par dana. Plaši se za svoj novac! (VIDEO)

Pedesetpetogodišnji glumac Nikolas Kejdž posle samo par dana od kako je izgovorio sudbonosna DA i to po četvrti put. On se naime plaši za svoj novac: Odraće me, njen bivši je narkoman!

Nikolas Kejdž poništava brak posle samo par dana. Plaši se za svoj novac! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Popularni glumac se ovoga puta oženio sa dvadeset godina mlađom šminkerkom Erikom Koike ali već se pojavila informacija da on želi da taj brak poništi. 

Nikolas i njegova verenica su nedavno snimljeni u Las Vegasu, gde su podneli zahtev za sklapanje braka, i to u dosta čudnom izdanju. Naime, glumac je, u vidno alkoholisanom stanju, počeo da viče nasred hola u sudu:

"Neću, neću! Ona će mi uzeti sve pare! Odraće me, njen bivši dečko je narkoman, on diluje drogu."

Buduća supruga je pokušala da ga umiri, pa mu je u nekoliko navrata i ponovila "ne teram te da ovo radiš", na šta se on samo nasmešio i lagano je gurnuo dalje ka šalteru. Ali nije prestajao da viče kako će ga ona "odrati" i kako joj je bivši dečko "diler droge". Snimak čitave situacije deluje nekako jezivo jer bi čovek u ovakvoj jednoj situaciji trebalo da izgleda srećno, a on doživljava pravi nervni slom. 

Samo četiri dana nakon što je ovaj snimak nastao, Kejdž je podneo zahtev za anuliranje braka. Kako je naveo u zahtevu, i on i Erika su bili pijani te večeri, ona je u nekom trenutku predložila da se venčaju a on je, kako kaže, reagovao impulsivno. Kako dalje navodi, Erika nije bila iskrena prema njemu i nije mu rekla kakva je njena "priroda odnosa sa jednom drugom osobom".

Može se i posumnjati da je ovo samo jedan od njegovih ispada, jer se od ekscentričnog glumca poput Nikolasa ni ne očekuje ništa manje, ali činjenica je i da on već par godina deluje kao da ima ozbiljnih problema. Prvo je uspeo da potroši skoro sve pare koje je zaradio tokom 90-ih (zaradio je pravo bogatstvo) na stvari poput privatnih ostrva, ukletih kuća, jahti i retkih, egzotičnih životinja. A onda je nekoliko puta uhvaćen okom kamere, kako se šetka u izdanju koje više priliči sumnjivom liku iz kraja kojeg treba izbegavati, nego holivudskom glumcu.

Posle svega ovoga je iznenadio sve kada je obelodanjeno da je rešio da četvrti put stane na "ludi kamen" i to samo nakon godinu dana veze. Mogla je to da bude lepa vest ali umesto toga dobili smo još jedan od najkraćih brakova u Holivudu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>