Svet

Region

Gole grudi poznatih zvezda koje su obeležile godinu (Foto)

Dok su dame sa naše estrade sramežljive po pitanju toplesa, stranim zvezdama to ne predstavlja ni najmanji problem. Pogledajte šest dama iz svetskog show biznisa, koje su svojim toplesom obeležile godinu.

Gole grudi poznatih zvezda koje su obeležile godinu (Foto)



Devojka popularnog Orlanda Bluma na kojoj mu zavidi većina muškog dela publike, Miranda Kerr, u jednom od svojih brojnih editorijala otkrila je baš sve. U italijanskom časopisu "Numero" svoje obožavatelje obradovala je svojim golim grudima.



Jedna od najpoželjnijih američkih pevačica, neodoljiva Katy Perry pokazala je svoje bujne grudi na naslovnoj stranii "Esquire" magazina u avgustu ove godine.



Srpska seks bomba, Nina Seničar, ovoga leta slikala se za kalendar u golišavom izdanju. Obučena u iscepan šorc 24-godišnja Nina pokazala je bujne grudi, savršenu guzu i preplanuli ten.



Kada su toples fotografije proslavljene glumice Jessice Albe procurele u javnost, slike su najviše obradovale njene obožavaoce. Naime, zgodna glumica je fotografije snimila sredinom 2008. godine posle porođaja. Sporne fotke snimljene su mobilnim telefonom, a kako su procurele u javnost, nije poznato.



Glumica Lindsay Lohan snimila je seksi editorijal za magazin "Loaded" u junu ove godine.  LiLo je pozirala obučena u čipkastom kombinezonu koji je otkrivao njene bujne grudi.



Mlada zvezda sa Barbadossa Rihanna se za januarsko izdanje "GQ" magazina skinula u toples i pozirala.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>