Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Nadežda Biljić ne želi decu i brak! Hoće kada je zasvrbi! (VIDEO)

Ne zanima je šta će ko reći, šokira svojim postupcima u rijalitiju "Zadruga 2" i izjavama za stolom i van njega. Nadežda Biljić ne želi porodicu, decu i brak! Hoće kada je zasvrbi!

Zadruga 2: Nadežda Biljić ne želi decu i brak! Hoće kada je zasvrbi! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Razgovor Nadežde Biljić i Zorice Marković večeras su mogli da pogledaju svi, a njih dve su tom prilikom pričale o Tomi Paniću. Biljićeva je u ovom razgovoru rekla da nikada više neće imati intimne odnose pred kamerama, međutim to je porekla. U narednom snimku prikazana je vrela akcija Tome i Nadežde. Toma je izjavio:

"Ja sam shvatio da imam dva najveća poroka. Alkohol i žene."

Nadežda Biljić je vikala:

"A čekaj, sinoć si bio pijan? Sinoć je bio trezan, koliko znam. Napravila sam istu grešku, zapravo ovo nije greška, boli me d*pe. Za razliku od gospodina dotičnog. Ja sam posle prve Zadruge imala samo jednog s*ksualnog partnera. Mene u životu vodi samo trenutak. Neću da se udam, ne želim porodicu i brak, ne želim! Ja sam ta koja kada me zasvrbi hoću ili neću."



Marija Kulić je pokušala da joj objasni šta je ustvari to što ona radi:

"Nadežda, ti sa Mikijem nisi bila u vezi, spavala si. Nisi bila u vezi sa Banetom, bio je s*ks. Nisi bila u vezi sa Tomom, bio je s*ks. Verovatno je i tebe sramota kada puste klip. Stavi prst na čelo! Smatram da ovo nije lepo."

Đuričić je branio svoju bivšu:

"Marija živimo ovde godinu dana, mladi su ljudi."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>