Region

Svet

Region

Serija Pet četvrta epizoda: Nina se nije pojavila na sahrani svog supruga!

Serija "Pet" četvrta epizoda biće emitovana 30. marta u 20. časova na RTS-u. Nina se nije pojavila na sahrani svog supruga Radeta! To će začuditi njene dugogodišnje prijateljice.

Serija Pet četvrta epizoda: Nina se nije pojavila na sahrani svog supruga! Promo



U predhodnoj epizodi:

Policija privede Natalijinog ujaka, Bogdana, na informativni razgovor. Nina ode u zatvor u poseti Pigiju, kriminalcu koji je već deset godina na robiji na kojoj je dobio nadimak Profesor. Sredila je pomilovanje za njega i od Pigija sada očekuje pomoć u odbrani imetka kojeg je stekao njen muž, Rade. 

Bogdan u policijskoj stanici sretne inspektora Gorana od kojeg sazna da su ga priveli zbog toga što je njegova nećakinja Natalija napravila saobraćajni prekršaj vozeći Bogdanov automobil. Problemi za Ninu se uvećavaju kada sazna da je neko na gradilište čiji je investitor firma njenog pokojnog supruga postavio eksploziv.

Četvrta epizoda:

Nina se nije pojavila na sahrani svog supruga Radeta, koji je ubijen u Amsterdamu. To začudi njene dugogodišnje prijateljice: Katarinu, Nataliju, Aleks i Sonju. Natalija odbije da Miči i dalje bude angažovan u divljim kik boks mečevima. 

Da ne bi bila kažnjena od strane kriminalca Adama, organizatora tih mečeva, prinuđena je da isteruje zelenške dugove za njega. Katarina, Aleks, Sonja i Natalija došle su kod Nine, koja im objasni zašto ih je pozvala. Očekuje pomoć od njih u čuvanju imetka koji je ostao posle smrti njenog muža. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>