Region

Svet

Dara Bubamara ni ne sluti šta je još čeka!

Posle još jedne porno-afere, ili, kako bi Dara Bubamara rekla, posle "samo jednog pogrešnog dugmeta", temperamentna Novosađanka je ponovo dospela u centar pažnje. Dara Bubamara ni ne sluti šta je još čeka!

Dara Bubamara ni ne sluti šta je još čeka! Screenshoot/Instagram



Nakon što je „slučajno“ na Instagram storiju objavila snimak na kojem na vibratoru simulira oralni seks, video se vrlo brzo proširio internetom, iako ga je pevačica ekspresno izbrisala. Astrolog Dušan Veličković za magazin VIP je otkrio da li će Dara ponovo pritisnuti pogrešno dugme ili će se primiriti uz nekog posebnog muškarca i stati na ludi kamen:

"Dara je žena lavica, koja je ceo život krvnički radila, od svoje četrnaeste godine, i to što sada pušta svoje porniće verovatno je očajnički pokušaj da se vrati na scenu i da parira mlađim koleginicama. Ceo njen horoskop je pun uspona, ali i padova, a njen horoskopski znak - Blizanac - donosi joj mnogo sreće u karijeri. To što je ponovo objavila provokativni snimak jeste njen trzaj da se vrati u seksi cice, jer su je sve mlađe koleginice prešišale, a najveća konkurencija joj je Katarina Grujić, koja je krenula njenim stopama - rekao je Veličković u razgovoru za VIP i dodao da će pevačica ući u ozbiljnu vezu krajem aprila ove godine. Dara je jednom bila u braku, rodila je dete, imala je ljubav svog života i sa bračnom zajednicom je završila. Dara se više neće udavati, ali će je ove godine ljubav pratiti gde god da krene. Saturn joj je u Lavu, a to znači da će krajem aprila ove godine uploviti u ozbiljnu vezu, ali u njoj neće izdržati dugo. Njena karijera, njen način života i posao joj ne dozvoljavaju da bude privržena jednom muškarcu i da bude vezana za kuću, tako da ona ostaje raspuštenica do kraja. U ovom periodu, najbitnije joj je da bude uspešna u svom poslu i da, dok još dobro izgleda, snima spotove u kojima će se što više razgoliti. Naravno, važno joj je i da snimi dobru pesmu, koja će je ponovo vinuti u zvezde. Jedini muškarac koji će zauvek imati njeno srce jeste njen sin Kostadin, a svi drugi su za nju prolazni."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/VIP

Povezane vesti:


>