Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Gastoz otkrio da mu je Luna šaputala! Ona je ispoštovala svog dečkića!

Oglasio se odmah nakon žurke u rijalitiju "Zadruga 2" i preneo nam prve utiske! Gastoz otkrio da mu je Luna šaputala! Ona je ispoštovala svog dečkića!

Zadruga 2: Gastoz otkrio da mu je Luna šaputala! Ona je ispoštovala svog dečkića! Screenshoot/Instagram



Pevač Nenad Sinđelić Gastoz privukao je veliku pažnju javnosti kada je stigao u Zadrugu kako bi svojim repertoarom zabavio sve ukućane na žurki koju je za njih priredio Veliki šef.

Ono što je posebno zaintrigiralo javnost jeste reakcija Lune Đogani koja je bila vidno šokirana kada ga je ugledala na vratima Bele kuće, a koja je jedva smogla snage da ga pozdravi budući da je svom dečku Marku Miljkoviću obećala da će se distancirati i ignorisati svaki susret sa njim.

Sam Gastoz je pre ulaska u Zadrugu za naš portal dao intervju u kojem je naglasio da mu neće biti svejedno ako mu se draga prijateljica ne obrati, a što se zaista i dogodilo. Naime, Đoganijeva je odbila da se pozdravi sa njim, a na iznenađenje mnogih, Marko je bio taj koji mu je među prvima pružio ruku.

Bez dlake na jeziku, priznao je da se razočarao u Lunu:

"Pa, bilo je sve onako kako sam očekivao. Zadrugari su me maksimalno ispoštovali. Ona mi se u suštini javila, ali ne smem da kažem šta mi je rekla, šapnula mi je nešto na uvo (smeh). Pa...razočarala me, mislim da ću skočiti sa Brankovog mosta sada. Boli me uvo. Ne opterećujem se time."

Gastoz nije štedeo reči ni kada smo ga upitali za komentar o Đoganijevoj vezi sa Miljkovićem, pa ga je ironično pohvalio:

"Ona je ispoštovala svog dečkića. Njen dečko mi se javio zato što je prava muškarčina, svaka njemu čast, to je pravi momak."

Otkrio je i kakve namere ima sa starletom Stanijom:

"Što se Stanije tiče, svidela mi se naravno. Dobra je, svašta bih joj radio. Kad sam video onu njenu haljinicu, ohladila me."
 

Stanija se jedva razdvojila od Gastoza! Za to vreme Luna igrala na stolu! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>