Zadruga

Parovi

Rebeka i Luna uhvatile u toaletu par u vreloj akiji! Nastavak u krevetu!

Počele su da izbijaju varnice između Tomislava Panića i Nadežde Biljić u toku žurke, a zatim su Rebeka i Luna uhvatile u toaletu par u vreloj akiji! Nastavak u krevetu!

Rebeka i Luna uhvatile u toaletu par u vreloj akiji! Nastavak u krevetu! Screenshoot/Pink.rs



Specijalni gosti koji su bili na žurki Velikog šefa bili su Nenad Sinđelić Gastoz i Jami Milenković, a zahvaljujući njihovom repertoaru svi zadrugari bili su i više nego oduševljeni atomosferom i provodom.

Svi parovi u Beloj kući bili su vidno raspoloženi, kao i Luna Đogani koja je imala priliku da uživa uz hitove svog bivšeg ,,druga" za koga je javno priznala da joj je lečio rane kada je raskinula sa Pinkovom zvezdom Slobodanom Radanovićem.

Međutim, u toku počele su da izbijaju varnice između Tomislava Panića i Nadežde Biljić, a koji su uhvaćeni u toaletu u vreloj akciji ispod tuša.

Rebeka Popović i Luna zatekli su ih u toaletu dok su upražnjavali seks, a očigledno je da je Nadeždi prijala ova promena i strast koju ni najmanje nije očekivala.

Međutim, njih dvoje su završili zajedno i u krevetu, a onda su nastavili da razmenjuju nežnosti pred ostalim ukućanima do ranih jutarnjih sati. Naime, oni su čak tri puta u krevetu imali s*ks pre nego što su zaspali. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>