Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 27. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 27. mart 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 27. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Bićete vrlo entuzijastični i svojom pozitivnom energijom privlačićete dobre stvari. Pred vama je jedan lep i uspešan dan.


Ako ste u vezi, stavićete do znanja svom partneru koliko vam je stalo do njega. Slobodni će svojoj okolini delovati vrlo privlačno, pa će moći da osvoje koga požele.


Danas ćete lako izaći na kraj sa svim poslovnim izazovima. Bez obzira da li radite samostalno, ili u velikom kolektivu, bićete izuzetno efikasni.


Bik 21.4.-21.5.

Danas nećete biti naročito energični, ali ćete se angažovati taman koliko je potrebno da biste izvršile sve obaveze. U večernjim satima ćete se opuštati u kućnoj varijanti.


Ako ste u vezi, bićete u romantičnom raspoloženju, pa vas očekuje harmonija i sklad u emotivnom odnosu. Slobodni se mogu zaljubiti u nekog s kim se zasad samo druže.


Vaši saradnici će biti voljni da vam pomognu oko nekih tehničkih pitanja koja su u vezi sa velikim projektom na kojem trenutno radite.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Trudićete se da održite harmonične odnose sa svima, a naročito sa onim osoboma od kojih na neki način zavisite.


Oni koji su u vezi, znaće kako da začine odnos sa voljenom osobom i učine ga uzbudljivijim. Slobodni će biti vrlo izbirljivi u izboru potencijalnog partnera.


Vaš poslovni partner, ili neki drugi važan saradnik, imaće visoka očekivanja od vas, a vi ćete se svim snagama truditi da ih, za svoje dobro, opravdate.


Rak 22.6. - 22.7.

Iako ćete biti sposobni da samostalno izađete na kraj sa današnjim izazovima, značiće vam pomoć koju ćete imati od nekog sa strane.


Slobodni će jako želeti da promene ljubavni status, ali neće sniziti svoje visoke kriterijume zbog toga. Zauzeti će se dobro slagati sa voljenom osobom.


Vaši saradnici biće voljni da preuzmu deo vašeg posla, pa tako, ukoliko vam se učini da ne možete da ispoštujete zadate rokove, imaćete na koga da se oslonite.


Lav 23.7.- 22.8.

Verovatno ćete veći deo dana biti okupirani nekim praktičnim stvarima, međutim, organizovaćete se tako da vam ostane dovoljno vremena za opuštanje i razonodu.


Slobodni će biti raspoloženi za izlazak u grad, dok će se zauzeti partneru predložiti zajednički odlazak u pozorište, ili bioskop.


Sa većinom kolega imaćete dobru saradnju, mada će biti i onih koji će smatrati da niste dorasli pojedinim poslovnim izazovima.


Devica 23.8. - 22.9.

Možete osetiti nalet kreativne energije koja će se pozitivno odraziti na vaše raspoloženje. Današnji dan posvetite svojim hobijima i svemu što vas inspiriše.


Iako ćete i dalje biti pomalo zatvoreni u sebe, probudiće vam se interesovanje za ljubav, pa ćete na ovom polju biti aktivniji, bez obzira da li ste u vezi, ili ne.


Na poslu ćete biti pomalo rasejani. Možda ćete se više koncentrisati na neke ne tako važne stvari, dok ćete one bitne na momenat izgubiti iz vida.


Vaga 23.9. - 22.10.

Verovatno će vam prijati da veći deo dana provedete u kući, ali pošto nećete želeti da budete sami, pozvaćete prijatelje u goste.


Ako ste u vezi, bićete vrlo zadovoljni trenutnom situacijom na emotivnom planu. Bilo da ste slobodni, ili ne, možete slučajno sresti staru simpatiju.


Nećete se suprotstavljati svojim nadređenima, ali ćete im ipak suptilno staviti do znanja da vaš trud i zalaganje treba više da cene.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete svoju energiju usmeriti na postizanje unutrašnjeg mira. Vera i optimizam biće naglašeni, pa će retko šta moći da naruši vaše raspoloženje.


Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom biće stabilan, iako mu se danas nećete naročito posvećivati. Slobodni bi mogli da se zainteresuju za nekog ko nije sa ovih prostora.


Nećete puno toga konkretnog uraditi danas, ali zato možete razviti dobru poslovnu strategiju za budući period.


Strelac 21.11.- 21.12.

Nastojaćete da izvučete maksimum iz svega čemu se danas budete posvetili. Imaćete puno želja i puno planova kako da ih ostvarite.


Ako ste u vezi, očekujte obilje strasti u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni će privlačiti pažnju okoline, ali se čini da niko neće imati hrabrosti da im priđe.


Na radnom mestu ćete biti efikasni i imaćete zanimljive ideje koje ćete podeliti sa vašim kolegama, ali i potencijalnim poslovnim saradnicima.


Jarac 22.12.- 19.1.

Biće vam jako važno da oko sebe imate ljude na koje možete da se oslonite i čijem sudu verujete.


Vaš emotivni partner danas će za vas biti centar sveta. Jako će vam biti važno da sa njim održavate harmoniju u odnosu. Slobodni će dati šansu nekom upornom udvaraču.


Možete se nadati potpisivanju novih poslovnih ugovora, ali vodite računa. Neće sve opcije koje vam se nude biti dobar izbor za vas.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Imaćete utisak da ste već izvesno vreme u “petoj brzini” zbog čega ćete danas usporiti i dopustiti sebi da uživate u dokolici.


Ako ste u vezi, vaš partner može biti zaokupljen poslovnim obavezama, ali to mu nećete zameriti. Slobodne ne očekuju značajne promene na ljubavnom planu.


Bićete vredni i odgovorni. Nijedan poslovni zadatak vam neće predstavljati problem, delom i zbog toga što niko neće vršiti pritisak na vas.


Ribe 20.2.- 20.3.

Želećete da budete omiljeni u društvu. Iskoristite veče za izlazak. Sigurno je da ćete se lepo provesti.


Partnera ćete obasipati pažnjom i truditi se da osvežite vaš emotivni odnos. Slobodni će biti zavodljivi, ali i zaljubljivi, pa će ovo biti jedan interesantan dan za njih.


Bićete vrlo maštoviti. Vaši saradnici možda neće odmah razumeti šta im predlažete, ali ćete na kraju uspeti da sa njima postignete dogovor.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>