Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Marija Kulić žestoko izvređala Suzanu! Matora babo uzdišeš kao krava! (VIDEO)

Jedna od tema u rijalitiju "Zadruga 2" koja je obeležila emisiju "Pretres nedelje sa Milanom" svakako je rasprava Marije i Suzane Perović zbog toga što su pevačica i Rada Vasić izjavile da je Kulićka zaljubljena u Mikija Đuričića. Marija Kulić žestoko izvređala Suzanu! Matora babo uzdišeš kao krava! 

Zadruga 2: Marija Kulić žestoko izvređala Suzanu! Matora babo uzdišeš kao krava! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Zbog ovoga je Marija pobesnela, pa je ušla u verbalni sukob sa Suzanom, a onda joj uputila niz žestokih uvreda Milan je citirao Radu:

"Suzana i Rada kažu sa si smrtno zaljubljena u Mikija. Kaže Rada da kada si videla njegovu kobasicu da si se zaljubila u njega."
 

Ovo je strašno iznerviralo Mariju Kulić pa je ušla u raspravu sa Radom, a zatim je provocirala Suzanu: 

"Ti si jedna k*rvetina! Ti si jedna ljubavnica, a sada podržavaš ljubavnicu. I sama si rekla da si jedno u životu bila ljubavnica. Nećeš moći na ulicu da izađeš. Znaš ko će te najviše pljuvati. Ti si jedan lažov i perfidna k*va. J*be se Matora baba u kupatilu. Uzdišeš kao krava! Bila si pored njega da bi dobijala honorare."

Perovićeva joj je uzvratila:

"Sedi dole nerećo! Ovo je najgora žena koju sam ja srela u rijalitiju. Ćuti pačavro! Od tebe ne postoji veće zlo."

Za stolom rijalitija "Zadruga 2" nastala je opšta pometnja između ove dve zadrugarke, a kako se razgovor ne bi otrgao kontroli, voditelj je prekinuo svađu dve besne ukućanke. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>