Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Zaratili Stanija i Mića! Nazvao je ološem i lažovom! (VIDEO)

Puklo prijateljstvo, koje je većini gledalaca rijalitija "Zadruga 2" delovalo kao lažno. Zaratili starleta Stanija Dobrojević i Lepi Mića! Nazvao je ološem smrdljivim i lažovom! 

Zadruga 2: Zaratili Stanija i Mića! Nazvao je ološem i lažovom! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeJedna od tema o kojoj se pričalo, bio je intervju Stanije Dobrojević sa Milanom u noći izbacivanja. Dobrojevićeva je tom prilikom izjavila da bi se David Dragojević i Jovana Tomić Matora družili sa njom, da njihove devojke Ana Korać i Sanja Stanković nisu u kući.

Starleta je tom prilikom izjavila i da je Matora najveći muškarac u kući, što je jako zabolelo njenog rijaliti prijatelja Lepog Miću koji je ušao u konflikt sa njom, iako je ona navela da njega, Mikija Đuričića i Karađorđa Subotića nije ubrajala u tu kategoriju, već samo mlađe muškarce. Mića joj je iznervirano rekao:

"Matora je za tebe rekla da si ološ i da si dno dna, a ti je biraš za najvećeg muškarca. Nemoj da se služiš lažima da bi imala pitanja."

Emisija je na kratko prekinuta zbog reklama, pa Dobrojevićeva nije stigla da prokomentariše do kraja prvobitnu temu, a konflikt sa Mićom se nastavio, dok je Marija Kulić na svaki način pokušala da reši sukob između prijatelja:

"Ološu smrdljivi! Nemoj se p*šati po meni ."

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>