Region

Svet

Marina Tucaković pobedila bolest! Veruje da sve duguje Bogu!

Najpoznatiji tekstopisac kod nas Marina Tucaković dugo se borila sa opakom bolešću ali tome je došao kraj! Rezultati sa poslednje kontrole na kojoj je bila početkom meseca pokazuju, kako se navodi, da u njenom organizmu skoro da više uopšte nema malignih ćelija te da je na korak od izlečenja! Pobedila je bolest!

Marina Tucaković pobedila bolest! Veruje da sve duguje Bogu! Screenshoot/InstagramMarina Tucaković je sigurna da je vera odigrala veliku ulogu i zahvalna je Bogu, kaže izvor blizak Marini:

"Ovo je zaista čudo, svi smo presrećni! Kada je dobila rezultate i shvatila da se većina malignih ćelija povukla, Marina je zanemela od sreće. Za to su svakako zaslužni skupi tretmani, specijalna ishrana, mnoge alternativne metode kojima se prepuštala, međutim, Marina ipak veruje da sve duguje Bogu, pošto je jedna njena bliska prijateljica mesecima išla u jedan manastir nadomak Beograda. Tu je ostavljala pozamašan prilog za ikone i freske, a molila je čak sedmoricu sveštenika da se na svakoj liturgiji mole za Marinino zdravlje. Oni su to svakako prihvatili jer važe za manastir koji svima izlazi u susret. I sama Marina odlazi tamo na liturgije, ali ne redovno jer je još uvek slaba, mada će verovatno ići češće, samo da još malo ojača. Sigurna je da joj je Bog pomogao i sada zna da je vera najbolji lek za sve. Svima koji pate od neke bolesti preporučuje se da se pored lečenja okrenu i crkvi. Zahvalna je toj prijateljici neizmerno jer joj je ona usadila taj odnos prema religiji i uverila je da ne sme da gubi nadu."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>