Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 25. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 25. mart 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 25. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Bićete izuzetno nadahnuti. Ne bi bilo loše da svoje današnje ideje i zapažanja negde zapišete. Biće vam od koristi kad tad.


Ako ste u vezi, trudićete se da ovaj dan učinite što zanimljivijim, i sebi i partneru. Slobodni će privući pažnju osobe sa kojom dele ista interesovanja.

Vaši saradnici biće oduševljeni predlozima koje im dajete. Ukoliko danas budete imali važan poslovni sastanak, nadajte se najboljem mogućem ishodu.


Bik 21.4.-21.5.

Bićete duboko zamišljeni nad pitanjima koja se tiču vaše karijere, ali i novca. Imaćete dobar predosećaj i dovoljno hrabrosti da se upustite u određene rizike.

Ako ste zauzeti, u vašem odnosu sa partnerom biće puno strasti. Slobodni će razmišljati o jednoj osobi s kojom veza trenutno nije moguća.


Moći ćete da ostvarite dobru zaradu mimo vašeg glavnog izvora prihoda. Sa druge strane, neke od vas može obradovati vest o unapređenju.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete se osećati popularnijim nego inače. Na tome ćete moći da zahvalite svom šarmu i razdraganoj energiji što će ljude privući k vama.


Vi i vaš partner ponašaćete se kao sveže zaljubljeni par. Slobodni će privući pažnju bar jednoj osobi koja će biti vrlo uporna u nameri da ih osvoji.


Bićete vrlo kooperativni, pa vam najviše uspeha predstoji u timskom radu. Ukoliko poslujete samostalno, steći ćete dragocene klijente.


Rak 22.6. - 22.7.

Bićete vredni i efikasni. Ispunićete sve svoje poslovne dužnosti, pospremiti stan, platiti račune, ići u nabavku i ko zna šta sve još.


Ako ste u vezi, sa partnerom ćete praviti planove koji se tiču praktičnog dela vašeg zajedničkog života. Slobodni će privući pažnju jedne osobe sa posla.

Predstoji vam uspeh kako na poslovnom, tako i na finansijskom planu. To će vas motivisati da nastavite da se trudite i sve radite na isti način kao i dosad.


Lav 23.7.- 22.8.

Pred vama je dan u kojem ćete se puno smejati i, uopšte, dobro zabavljati. Pored toga, pucaćete od samopouzdanja, ali nećete biti nametljivi.


Ako ste slobodni, a ne postoji niko drugi ko vas specijalno zanima, nećete imati ništa protiv da prihvatite nečije udvaranje. Zauzeti će uživati u partnerovom društvu.


Zahvaljujući nekim srećnim okolnostima, napravićete značajan pomak u rešavanju važnih poslovnih pitanja na koja dosad niste imali odgovore.


Devica 23.8. - 22.9.

Članovi vaše porodice ohrabriće vas da preduzmete smele korake kako biste sebi ostvarili nešto za čim već izvesno vreme čeznete.


Device koje su u vezi, a naročito one koje žive u istoj zajednici sa svojim partnerom, biće naklonjene romantici. Slobodni će razmišljati o nekoj bivšoj ljubavi.


Sve planirane poslovne obaveze ćete ispuniti na vreme. Osiguraćete svoju poziciju na radnom mestu i ostvariti dobru zaradu.


Vaga 23.9. - 22.10.

Nećete hteti ništa da propustite, pa ćete biti dosta aktivni. Pored toga, možda ćete danas osetiti potrebu da saopštite dragim ljudima koliko ih volite.


Nežnost, strast i dobra komunikacija su ono što će danas obeležiti vaš odnos sa partnerom. Slobodni će sa lakoćom šarmirati mnoge u svojoj okolini.


Obavićete jedan kvalitetan razgovor sa svojim poslovnim partnerom koji će se ticati zajedničke strategije i koraka koje ćete preduzimati u budućem periodu.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete se više voditi razumom nego emocijama. To će vam pomoći da objektivno sagledate situaciju u kojoj se nalazite i iz nje izvučete maksimum.


Oni koji su u vezi, ili braku, održavaće stabilan odnos sa partnerom. Slobodni će biti više okrenuti prijateljima i porodici, mada će razmišljati o jednom nedavnom susretu.


Vrlo ste ambiciozni, ali i mudri. Osmislićete sjajnu poslovnu taktiku kojom ćete nadmašiti svoja, ali i očekivanja nadređenih.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas će i potpuni stranci hteti da prozbore koju reč sa vama. Bićete vrlo pristupačni i komunikativni. Verovatno ćete ostvariti neka nova poznanstva.


Slobodni će sa jednom osobom započeti razgovor koji će se spontano pretvoriti u flert. Oni koji su u vezi, želeće da uspostave prisniji odnos sa partnerom.


Na poslu ćete mnogo toga moći da postignete, pod uslovom da imate dobru radnu atmosferu. Pronaći ćete zajednički jezik sa kolektivom, ali i potencijalnim klijentima.


Jarac 22.12.- 19.1.

Vaši današnji postupci biće u skladu sa onim što istinski osećate da želite i da vam je potrebno. Bićete emotivniji nego inače, ali ne i preosetljivi.


Ukoliko ste slobodni, maštaćete o nekoj romantičnoj ljubavnoj priči. Zauzeti će biti slično raspoloženi, pa će ovaj dan sigurno posvetiti voljenoj osobi.


Vaša komunikacija i razmena informacija sa saradnicima biće promenljivog kvaliteta, međutim, bićete stabilni na polju finansija, pa će vam i poslovne obaveze lakše pasti.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete veoma ljubazni prema ljudima sa kojima danas budete dolazili u susret. Više nego obično, biće vam važno da ostavite što bolji utisak na svoju okolinu.


Oni koji su u dugoj vezi, ili braku, provodiće prijatne intimne trenutke sa voljenom osobom. Slobodni će se interesovati za nekog ko je pomalo arogantan.


Imaćete mogućnost da ostvarite bolju zaradu, ali će to od vas zahtevati da se upustite u određene rizike. Jedna vrlo uspešna osoba može vas ohrabriti na taj korak.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete biti okupirani poslom i karijerom. Pored toga, trudićete se da svuda gde se pojavite ostavite utisak ozbiljne, odgovorne i pouzdane osobe.


Ako ste u vezi, tu i tamo ćete nametati svoje stavove voljenoj osobi. Slobodnima će zapasti za oko neko ko je verovatno već zauzet i ko im je poznat iz poslovnih krugova.

Vaše intuitivne sposobnosti doći će do izražaja i pomoći vam da izađete na kraj sa komplikacijama bilo koje vrste. Bićete vrlo temeljni u obavljanju svojih poslovnih dužnosti.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>