Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Marija Kulić nije mogla da sačeka. Odmah ocrnila budućeg zeta! (VIDEO)

Nakon što je u studiju obavila razgovor sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, uputila se ka Beloj kući. Marija Kulić nije mogla da sačeka. Odmah ocrnila budućeg zeta!

Zadruga 2: Marija Kulić nije mogla da sačeka. Odmah ocrnila budućeg zeta! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Čim su je ugledali u automobilu, zadrugari koji su bili na vratima gde su je dočekali sa osmehom na svojim licima, a u prvim redovima bile su Stanija Dobrojević i Nadežda Biljić. Marija se obratila Staniji:

"Ti si me dozivala."

Međutim, većina zadrugara je prebledela, jer ukućani nisu očekivali Mariju ove noći. Sve je zanimalo kako su nekadašnji zadrugari koji su svojevoljno pobegli sa imanja, njena ćerka Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola:

"On spava do pola četiri. Odmara, ona ga brani, kao: "Prvi put je u rijalitiju bio, mora da odmara". Pa dokle ćeš da ga braniš? Miljana me zove stalno, kaže: "Mamice, da ti umrem, da dođeš". Оna je uporna, neće da pravi svadbu dok ne vidi kakav im je život napolju."

Nekoliko zadrugara je tokom njenog privremenog odsustva u lošem kontekstu komentarisalo njeno učešće u "Zadruzi 2", kao i učešće njene ćerke Miljane Kulić. Marija je poznata po iznošenju čvrstih stavova za crnim stolom, kao i komentarisanju svake situacije u Beloj kući. Kako će se Kulićka postaviti prema ovim ukućanima u narednim danima i kako će ovo promeniti odnose između zadrugara, pratićemo u daljem toku njenog boravka. 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>