Region

Svet

Era Ojdanić oduševljen Milijanom: Kakav pedofil, čoveče? Je l’ je punoletna? Jeste!

Pevač Era Ojdanić se oglasio i prokomentarisao vezu Milijane Bogdanović (21) i Milojka Božića (74) koja je podigla veliku prašinu i izazvala burne reakcije javnosti. Oduševljen je Milijanom! Ona je moj tip djevojke, imam sličnu njoj! Kakav pedofil, čoveče? Je l’ je punoletna? Jeste!

Era Ojdanić oduševljen Milijanom: Kakav pedofil, čoveče? Je l’ je punoletna? Jeste! Svet Plus/ InstagramMilijana i njen dečko Milojko gostovali su u jutarnjem programu na “Hepi” televiziji, a onda se u emisiju uključio i Era Ojdanić koji ih je javno podržao.

Milijana je tom prilikom izjavila je da joj je Era veoma simpatičan i da ga prati na Instagramu, međutim i Ojdanić je imao samo reči hvale za Milojkovu devojku.

"Ona je totalno moj tip devojke. Baš je moj tip devojke. Ja imam sličnu njoj, ali je malo starija od nje. Ima 28 godina. Isto je onako vitka i ljubazna" – rekao je na početku razgovora Era za portal Espreso, pa nastavio:

"Mnogi kažu da je ova veza komercijalna, da je medijska itd. Ja ne bih rekao jer sam čovek sa debelim iskustvom iz takvih nekih veza kao što su oni. Vidi se odmah da je on stari mačor. Kad sam odlazio u hotel Jugoslavija, ja se njega sećam odatle na ruletu. On je ekstra lik, a nije ni glup ni naivan. Mene iznenađuje cela Srbija što se šokirala zbog njihove razlike u godinama. Ljubav nema granice, shvatite to jednom, ljudi. Ljubav nema granice, naravno, ako je uzajamna. U ovom slučaju, čini mi se, koliko ja pratim i razumem se u takve ljubavne šeme da je ovo iskreno i sa jedne i sa druge strane."

Era nastavlja:

"Njemu to odgovara – mlada devojka, takoreći odrasla pored njega i mislim da je blizina učinila svoje i po meni je to potpuno okej. Ja ih podržavam, jer vidim da se ona iskreno brani, što mnogo govori, jer nju njena generacija i nešto stariji od nje apsolutno nikad nisu interesovali. Ona je odrasla pored njega, sa njegovom pažnjom koju joj je posvećivao, sa njegovom žvakom.  Ja sad izbegavam da se pojavim sa mladom devojkom negde u nekom ekstra klubu ili kafiću jer svi kažu: “Vidi onog matorog pedofila”. Kakav pedofil, čoveče? Je l’ je punoletna? Jeste. Je l’ ona odlučuje s kim pije kafu, s kim vodi ljubav, s kim hoće da se druži? Alo bre, neki ljubavni advokat njoj apsolutno nije potreban" 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Espreso

Povezane vesti:


>