Zadruga

Parovi

Izbacivanje: Vlada Todorović napustio rijaliti Zadruga 2! Progovorio o Zerini! (VIDEO)

Izbacivanje! Dobio samo jedan procenat glasova! Vlada Todorović napustio rijaliti Zadruga 2! Progovorio o Zerini! Ja sam prvenstveno posumnjao u sebe, pa u sve ono što je ona radila.

Izbacivanje: Vlada Todorović napustio rijaliti Zadruga 2! Progovorio o Zerini! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Vladimir Todorović tokom večerašnjeg izbacivanja dobio je najmanju podršku od strane publike. On je imao samo jedan procenat vaših glasova, zbog čega se pozdravio sa zadrugarima i ponovo napustio imanje. 

Todorović je nakon napuštanja otišao pravo u studio kako bi razgovarao o svom učešću sa voditeljkom Dušicom Jakovljević. Voditeljku je zanimao njegov odnos sa bivšom ukućankom Zerinom Hećo:

"Stresno sam doživeo sve to. Bilo mi je žao jer sam se osećao delom krivim, ali sam posle shvatio da krivca nema." - rekao je Todorović, pa dao Dušici komentar na konstataciju da je po mišljenju publike ispao slabić zbog toga što nije branio Zerinu u svađama sa zadrugarima:

"Možda sam ja to i uradio namerno. Nadam se da je to negde napolju izašlo i ispalo da je bilo iskreno. Naš interni dogovor bio je da svako bije svoje bitke, a da ona bitke koje je započela, bije sama. Ja sam bio u ćorsokaku."

Voditeljka je rekla da je publika stekla utisak da nije bio iskren u svom odnosu prema Zerini, na šta je Vladimir rekao:

"Moje emocije su bile iskrene, bez lažne namere. Ja sam se tu osećao kao nečiji psihijatar, a ne kao partner. Mene je sve to unazadilo, ja sam se prosto povukao. Ja sam prvenstveno posumnjao u sebe, pa u sve ono što je ona radila. Ja se nadam da je ona prema meni bila iskrena, ja sam bio iskren."

Todorović je izjavio da će na nagradno putovanje koje je dobio od sponzora poći sa Zerinom. A koga je Vladimir odabrao za vođu, saznaćemo u toku dana.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>