Zadruga

Parovi

Marija Kulić: Biće mi lakše kad Miljana nije tu, iskidala sam silne živce zbog nje! (VIDEO)

Majka Miljene Kulić, Marija Kulić se vratila u rijaliti ali ovoga puta sama. Biće mi lakše kad Miljana nije tu, iskidala sam silne živce zbog nje!

Marija Kulić: Biće mi lakše kad Miljana nije tu, iskidala sam silne živce zbog nje! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Majka Miljane Kulić, Marija Kulić iz Niša, vratila se u rijaliti "Zadruga 2" nakon dvanaest dana, koliko je prošlo otkako je napustila rijaliti. 

Podsetimo, Marija je imala pravo da se vrati u Zadrugu, za razliku od njene ćerke koja je diskvalifikovana zajedno sa svojim dečkom Zolom. Ona je u studiju izjavila:

"12 dana je prošlo kao da je prošlo 12 meseci! Jedva sam čekala da se vratim, gledam sve i svašta, gledam šta ljudi pričaju... Biće mi lakše kad Miljana nije tu, iskidala sam silne živce zbog nje, ništa me nije slušala."

Ono što je sve zanimalo je to da li je Marija prihvatila zeta, a sudeći po njenom odgovoru na dobrom je putu do toga:

"Oni su se organizovali, sredili, stanuju privatno. Da vam kažem nešto, ja ne mogu da trpim nekoga ko spava do 4 popodne, pa da mi je i rođeni sin... Oni se slažu, Miljana mi je rekla da planiraju svadbu. Potpuno je posvećena detetu, njih dvoje su super, nema dadilju. Sada je samo sa Željkom i ništa joj ne pada teško, prihvatila je obaveze i, eto, uživaju."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>