Region

Svet

Menadžeri su u njoj videli novu Kiju Kockar! Milojko ipak kaže da ona ne zna da peva!

Milijana Božić koja je u ljubavi sa 53 godine starijim Milojkom Božićem, može da postane pevačica jer su počela da joj se otvaraju i estradna vrata. Mnogi menadžeri su u njoj videli novu Kiju Kockar!  Milojko ipak kaže da ona ne zna da peva!

Menadžeri su u njoj videli novu Kiju Kockar! Milojko ipak kaže da ona ne zna da peva! Screenshoot/Instagram



Mnogi menadžeri su u njoj videli novu Kiju Kockar, pa žele da je uzmu pod svoje i od nje naprave pevačku zvezdu. Milijani cela situacija koja se dešava otkako se otkrila njena veza s Milojkom prija, uživa u pažnji medija, sprema se za ulazak u "Parove" sa svojim partnerom, za kojeg će se udati 7. septembra, i razmišlja o ideji da snimi pesmu:

"Milijana je od ljudi sa estrade dobila već nekoliko ponuda da uđe u muzičke vode, a da li će do nekog dogovora doći i da li će ona pristati na to, zavisi od nje i njenih planova u budućnosti. Mogla bi da postane popularna pevačica."

Bogdanovićeva je potvrdila naša saznanja, ali na pitanje da li će krenuti put estrade, ona još nema konkretan odgovor:

"Obožavam da pevam, po ceo dan nešto pevušim. Uglavnom je to neka lepa pesma za mog Milojka, pevam u kupatilu, gde god. Ne mogu da kažem da sam talentovana, ali nikad se ne zna, lepe su sve te ponude. Ko zna, mada bih ja više volela da budem manekenka."

Međutim, ona otkriva da, ukoliko postane pevačica, ima samo jedan uslov - da joj menadžer bude njen Milojko:

" Mogla bih da postanem pevačica jedino ukoliko bi mi Milojko bio menadžer, kako drugačije. On se bavi muzikom i ima iskustva, a mi sve volimo da radimo zajedno. On bi to najbolje radio, jer me poznaje, ali mislim da bih bila bolji foto-model."

Milojko je toliko zaljubljen u svoju mladu devojku da ipak priželjkuje da ona uđe u neki drugi svet:

"Ona ne zna baš da peva, mada to mnogo voli. Tačno je da sve može da se nauči, ali bih ja više voleo da ona bude foto-model. Lepa je, visoka i vitka, ima zelene oči."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>