Zadruga

Parovi

Ana Korać trudna?! Davidova reakija iznenadila sve! (VIDEO)

Ana Korać i David Dragojević naišli su veliku krizu koja je uzdrmala njihovu vezu, ali su rešili da izglade svoj odnos odmah nakon što se ona vratila sa Rajskog ostrva i preselila u hotel kao njegova omiljena ukućanka. Da li je Ana Korać trudna?! Davidova reakija iznenadila sve!

Ana Korać trudna?! Davidova reakija iznenadila sve! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeDavid Dragojević je u naletu strasti prethodne noći priznala svom dečku da joj je muka, a David ju je ubeđivao u to da je sigurno trudna i da je vreme da zasnuju porodicu. Ana je pred svima odgovorila novinarima:

"Da, muka mi je, ali ne znam zbog čega. Muka mi je i na miris i na sve. Ne verujem da sam trudna. Bila sam bolesna i sva sam izmorena. A, kada bi se ispostavilo da sam trudna, bila bih srećna i bilo bi mi drago. Smatram da smo spremni i te kako, tako da ne sumnjam u to uopšte."

David je izneo svoj stav po tom pitanju:

"Meni bi bilo drago, ja sam rekao da sam sa Anom osetio nešto što nisam nikad i suprotstavljam se svima. Prvi put sam stao i protiv mojih najbližih. Jedva čekam da izađemo i da napravimo našu priču."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>