Zadruga

Parovi

Zadruga 2 nominacije: Evo ko je dobio najmanje glasova publike! (VIDEO)

Zadrugari su zbog zadatka ,,Kauboji i indijanci" u toku ove nedelje imali drugačiji princip nominacija, jer su i jedna i druga grupa imali pravo da biraju svoje potrčke. "Zadruga 2" nominacije! Evo ko je dobio najmanje glasova publike! 

Zadruga 2 nominacije: Evo ko je dobio najmanje glasova publike! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Vođa kauboja bio je Lepi Mića, a on je svojom odlukom poslao u izolaciju Doroteu Jovanović i Draganu Mitar, dok je vođa David Dragojević koji je bio u grupi indijanaca nominovao Branislava Radonića Brendona i Ljubu Pantović.

Oni su svojim glasanjem za stolom odlučili da se Dragana i Brendon bore za opstanak zajedno sa Mikijem Đuričićem koji je direktno nominovan zbog pokušaja fizičkog nasrtaja na Tomislava Panića.

Međutim, njima će se ove nedelje pridružiti još jedan zadrugar, gde će i publika dati svoj glas i odlučiti ko bi po njihovom mišljenju trebalo da završi svoje takmičenje u ovom najgledanijem rijalitiju.

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću, a onda im je saopštio da će između Mine Vrbaški, Vladimira Todorović, Aleksa Savića, Nenada Aleksića Ša biti odlučeno ko će od njih biti potencijalni takmičar za izbacivanje.

Gledaoci kraj malih ekrana su dali najmanji broj glasova Vladimiru Todoroviću, koji će se pridružiti ostalim nominovanim takmičarima i boriti se za opstanak. 

Brendon i Vladimir će noć provesti u zatvoru, dok će Miki i Dragana spavati u izolaciji.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>