Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 23. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 23. mart 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 23. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Bićete zaboravni. Radićete više stvari istovremeno i ceo dan ćete negde žuriti. Povedite računa da vam nešto važno ne promakne.


Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom obilovaće nežnošću i toplinom. Ukoliko ste slobodni, možda ćete biti pomalo nezainteresovani za ljubav.


Možete praviti puno planova u vezi sa poslom i karijerom, ali neće svi oni biti realni. Sa druge strane, finansije vam danas neće zadavati probleme.


Vodite više računa o svom zdravlju.


Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete biti usmereni na novac i postizanje materijale sigurnosti, ali će vam i pored toga biti važno da imate duhovnu potporu u svemu.


Doći ćete u kontakt sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled, međutim, ona neće pokazati preveliko interesovanje za vas. Zauzeti se sa partnerom neće slagati baš najbolje.


Ukoliko se bavite intelektualnim radom, imaćete uspešan poslovni dan. Ostali će proceniti šta treba da učine kako bi svoje profesionalno umeće bolje naplatili.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete biti lepo raspoloženi, duhoviti i pričljivi. Uživaćete u konstruktivnim razgovorima, debatama, ali i aktivnostima vezanim za posao.


Slobodni bi mogli da se upuste u tajnu i kratkotrajnu romansu. Ako ste u vezi, vaš odnos sa voljenom osobom može biti napet, ali će zato obilovati strašću.


Sa kolegama i saradnicima i dalje ne nalazite zajednički jezik, ali zato imate podršku “iz senke”, koja može, a ne mora doći sa mesta vašeg trenutnog zaposlenja.


Rak 22.6. - 22.7.

Veći deo dana bićete promenljivog raspoloženja, zbunjeni i skloni izvođenju pogrešnih zaključaka. Ako je moguće, danas izbegnite donošenje važnih odluka.


Ako ste zauzeti, bez nekog konkretnog razloga ćete brinuti za stabilnost svoje emotivne veze. Slobodnima će prijati druženje sa prijateljima.


Verovatno je da na radnom mestu nećete prikazati svoje najbolje izdanje. Olakšavajuća okolnost je što ćete pored sebe imati nekog ko će hteti da vam pomogne.


Lav 23.7.- 22.8.

Okretaćete se drugima za pomoć kako biste realizovali planove i ciljeve koje imate. Bićete prijateljski nastrojeni, ali neće baš svi gajiti simpatije prema vama.


Imaćete prevelika očekivanja u ljubavi, zbog čega su moguća mala razočarenja, bilo da ste u vezi, ili ne, mada će onima koji su zauzeti biti malo lakše.


Sa većinom kolega moći ćete da očekujete dobru saradnju, mada će biti i onih koji će smatrati da niste dorasli svojim poslovnim zadacima.


Devica 23.8. - 22.9.

Bićete dominantni na polju komunikacije. Znaćete kako da ubedite drugu stranu u ispravnost svojih stavova.


Prema partneru ćete osećati veliku ljubav i imati o njemu visoko mišljenje. Slobodni će se interesovati za neku uspešnu i uticajnu osobu.


Bićete usmereni na razvoj svoje karijere i osetićete spremnost da se žrtvujete zarad uspeha na tom planu. Pokazaćete takmičarski duh. Bićete vešti u pregovorima.


Vaga 23.9. - 22.10.

Moguće je da ćete danas poželeti da unapredite svoja znanja i veštine u cilju postizanja većeg profesionalnog uspeha. Vodićete duge i i zanimljive razgovore.


Možete imati manje oscilacije u ponašanju. Čas ćete biti povučeni u sebe, čas ćete imati potrebu za emotivnom bliskošću, što će, ukoliko ste u vezi, zbunjivati vašeg partnera.


Na momente će vam se činiti da ste nemoćni da utičete na razvoj događaja na poslovnoj sceni, ali se zato možete nadati nekom materijalnom dobitku.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete se malo više voditi intuicijom nego logičkim razmišljanjem, što će svakako imati svojih prednosti, ali bi to moglo da vam donese i neke nepotrebne brige.


Ako ste u vezi, popravićete komunikaciju sa partnerom, pa će vam biti prijatno u njegovom društvu. Slobodni će čeznuti za ljubavnim doživljajima.


Danas se na radnom mestu nećete osećati kao deo kolektiva. Verovatno vaši saradnici neće pridavati onoliko značaja vašem mišljenju koliko biste vi hteli.


Strelac 21.11.- 21.12.

Biće vam potreban neko ko će stati uz vas, razumeti vaš način razmišljanja i reći vam da ste u pravu. Oslonac ćete tražiti, pre svega, u privatnoj sferi života.


Zauzeti će održavati skladan odnos sa partnerom, dok bi slobodni, ili oni koji su na samom početku veze, mogli da imaju previsoke ciljeve u ljubavi.


Na poslu ćete biti vredni i efikasni. Iako vam neće biti naročito interesantno to što budete radili, zarada je ono što će vas motivisati da nastavite da se trudite.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete na sebe preuzeti više obaveza, ali to vam neće predstavljati problem. Svima ćete želeti da pomognete, mada vam neće svako pokazati zahvalnost.


Ako se vaš partner danas posveti nečem drugom, a ne vama, vi ćete to lično shvatiti. Bićete preosetljivi i skloni donošenju pogrešnih zaključaka, bilo da ste u vezi, ili ne.


Na poslu ćete se prekomerno naprezati, želeći da postignete što više za jedan dan. Budite otvoreni za savete kolega, čak i ako vam se ne budu činili ispravnim.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Možete osetiti nalet kreativne energije koja će se pozitivno odraziti na vaše raspoloženje. Današnji dan posvetićete nekoj lepšoj strani života.


Probudiće vam se interesovanje za zabavu i flert, pa možda danas ipak ne budete želeli da budete sami. Oni koji su u vezi, prepustiće se čulnim zadovoljstvima.


Budite oprezni. Može se desiti da pogubite važne dokumente, ili će vas u radu poremetiti neke netačne informacije koje budete dobili od svojih kolega.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ovaj dan nećete želeti da provedete sami. Ukoliko ostanete kući, verovatno ćete pozvati prijatelje u goste. Pored toga, nesmotreno ćete trošiti novac.


Možete imati sitnije razmirice sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni, potencijalnog partnera će tražiti među prijateljima i poznanicima.

Danas ćete se pomalo služiti manipulacijom kako biste postigli, po vas povoljan, dogovor sa potencijalnim saradnicima.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>