Region

Svet

Region

Serija Pet treća epizoda: Problemi za Ninu se uvećavaju! (VIDEO)

Serija "Pet" treća epizoda biće emitovana 23. marta u 20. časova na RTS-u. Problemi za Ninu se uvećavaju kada sazna da je neko na gradilište čiji je investitor firma njenog pokojnog supruga postavio eksploziv!

Serija Pet treća epizoda: Problemi za Ninu se uvećavaju! (VIDEO) Promo



U predhodnoj epizodi:

Nakon surovog ubistva Nininog muža, Radeta, ona postaje bogatašica, pošto je kompletno nasledstvo pripalo upravo njoj. Zamenik direktora državne organizacije BIA javlja se Nini. Njen pokojni muž  je puno učinio za državu i oni joj nude pomoć. 

Nina pretpostavlja da je potencijalni krivac za ubistvo njenog muža onaj koji će da preuzme njegove poslove. Ninina drugarica Natalija preživljava tako  što organizuje ilegalne boks mečeve u kojima učestvuje Miči. Posle dugo vremena Nina zatraži uslugu od Natalije.

Treća epizoda:

Policija privede Natalijinog ujaka, Bogdana, na informativni razgovor. Nina ode u zatvor u poseti Pigiju, kriminalcu koji je već deset godina na robiji na kojoj je dobio nadimak Profesor. Sredila je pomilovanje za njega i od Pigija sada očekuje pomoć u odbrani imetka kojeg je stekao njen muž, Rade. 

Bogdan u policijskoj stanici sretne inspektora Gorana od kojeg sazna da su ga priveli zbog toga što je njegova nećakinja Natalija napravila saobraćajni prekršaj vozeći Bogdanov automobil. Problemi za Ninu se uvećavaju kada sazna da je neko na gradilište čiji je investitor firma njenog pokojnog supruga postavio eksploziv.
 

Državni službenik, nova domaća serija! Prva epizoda već u nedelju! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>