Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice - All Stars: Žestoka svađa! Milan Stanković i Kija Kockar!

evač Milan Stanković pre tri dana napustio je snimanje šoua „Pinkove zvezdice - All Stars”. Žestoka svađa! Milan Stanković i Kija Kockar!  U jednom trenutku joj poručio: Nije ti ovo Zadruga!

Pinkove zvezdice - All Stars: Žestoka svađa! Milan Stanković i Kija Kockar! Screenshoot/InstagramPevač Milan Stanković pre tri dana napustio je snimanje šoua „Pinkove zvezdice - All Stars”, i to nakon verbalnog okršaja sa Kijom Kockar, kojoj je u jednom trenutku poručio: „Nije ti ovo "Zadruga". Naime, Milanu Stankoviću su zasmetali komentari Kije Kockar, pa ju je obasuo brojnim uvredama, na šta mu ona nije ostala dužna, zbog čega je napustio snimanje.

U toku komentarisanja takmičara Kristina je iznosila svoj stav koji se Stankoviću nije nimalo dopao, pa joj je poručio da prestane da glumi zvezdu, na šta mu je ona žestoko odgovorila i prozvala ko je on da joj bilo šta priča. Nakon toga usledila je žestoka rasprava između njih dvoje, te je Milan ustao iz stolice i otišao sa snimanja. Izvor za Kurir kaže:

"Milanu je smetao stav koji je u tom trenutku Kija iznela i odlučio je da joj više ne ćuti. Jasno joj je poručio da ne može sebi da daje za pravo da se ponaša tako i da ovde nema mesta sujeti. Njih dvoje su se žestoko sukobili i izneli niz uvreda na račun jedno drugog. Milan je u jednom trenutku Kiji besno rekao: „Nije ti ovo ‘Zadruga".

Međutim, ni Kija nije ostala dužna Stankoviću, pa mu je uzvratila psovkama i prozvala ga da on nema pravo ništa da joj priča, što je dodatno iznerviralo pevača - toliko da je ustao iz svoje stolice i napustio snimanje:

"Milan je toliko bio ljut i besan. Izašao je i poručio da neće biti deo šoua zbog ovakvog ponašanja. Posebno ga je iznerviralo što je Kockareva toliko glumila zvezdu prema njemu, a on je bio jedan od retkih koji ju je podržao kada je tek krenula sa pevačkom karijerom."

Ipak nakon dužeg ubeđivanja produkcija je jedva uspela da vrati Stankovića u stolicu žirija i snimanje je nastavljeno. Iako su Kija i Milan i dalje bili u svađi, oboje su odradili profesionalno posao do kraja, a nakon završetka snimanja svako se okrenuo na svoju stranu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>