Zadruga

Parovi

Anabela stavila tačku na nagađanja! Luna je imala bolest duše!

Burne polemike pokrenula je vest jednog nedeljnika o navodnoj aferi koju su svojevremeno imali Anabela Atijas i sadašnji emotivni partner njene ćerke Lune Đogani - Marko Miljković. Ove glasine su došle i do Anabele, ali se sa njima razračunala po kratkom postupku. Stavila je tačku na nagađanja! Luna je imala "bolest duše"!

Anabela stavila tačku na nagađanja! Luna je imala bolest duše! Screenshoot/InstagramAnabela Atijas je na društvenoj mreži napisala uz objavu spomenute vesti:

"Želim vam brzo ozdravljenje. Nije sramota potražiti stručnu pomoć! Njega, igrom slučaja, znam duže nego Luna. Volim što ima stav i drži se njega. Stabilan je, smiren i ima životno iskustvo. Pun pogodak je što je moja ćerka u rijalitiju izabrala muškarca koji se ponaša prema njoj kao pravi muškarac . Ja bih podržala svaki Lunin izbor, ali ne mogu da kažem da bih volela da mi Marko bude zet, zato što nisam čula to iz njenih usta. "

Pored toga, ona se još jedanput osvrnula na događanja vezana za prvu sezonu "Zadruge":

"Luni ne mogu ništa da zamerim, zato što znam koliko je bila loše kada je ušla u rijaliti. Imala je dijagnozu "bolest duše", nazovite to kako hoćete. Zar je trebalo da je šutnem na ulicu, da bude na minusu, da nema šta da jede i da kopa po kontejneru da bi shvatila šta je životu?! Ona je bila pod staklenim zvonom, ali u smislu da joj 100 puta dnevno kažem da je volim, da sam je kao dete vodila u igraonice, na balet, na događaje za decu, tenis. Za mene je poražavajuće to što nisam uspela da je zaštitim od svega. Da je bila blizu mene dok je prolazila taj haos, ja bih je odvela na trčanje, trening, na izlet, more, gledale bismo filmove, pa i plakale zajedno ako treba. Ali nije bila sa mnom, već sa druge strane ekrana. A ja sam kao paralizovana sedela. Kao kada si na aparatima, samo sediš i osetiš, a ne možeš da uradiš ili kažeš. To je najveća nemoć jednog roditelja. Želela sam samo da popijem nešto alkoholno i utrnem, da na tren sve zaboravim... Ili da uzmem tabletu za smirenje kako bih na kratko zaspala. Išla sam na meditaciju, jedan Indijac mi je bio guru, sa njim sam izbacivala negativnu energiju. Išla sam kod duhovnika, bavila se sportom. Sve sam radila što sam mogla, jedino nisam posegla za drogom. To govori o mojoj jačini i snazi uma. Imaš ljude koji posegnu za drogom iz obesti, trenda. Ja nisam nikada. Ili imaš one koji pobiju 30 ljudi. Mogla sam i ja tako, jer čoveku nešto klikne u glavi. Ili da dignem ruku na sebe."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer


>