Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Isprovocirao je Nadeždu! Letele su flaše i tanjiri! (VIDEO)

Pitanja gledalaca uvek naprave haos među zadrugarima! Isprovocirao je! Bane Čolak prozvao Nadeždu, pa joj spomenuo s*ks sa Mikijem Đuričićem. Letele su flaše i tanjiri u rijalitiju "Zadruga 2". 

Zadruga 2: Isprovocirao je Nadeždu! Letele su flaše i tanjiri! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeNadežda Biljić i Bane Čolak, zadrugari koji imaju emotivnu istoriju od "Zadruge 1", ušli su u konflikt nakon emisije "Pitanja gledalaca". Pevačici je zasmetalo to što joj je Bane prebacio što je uzela njegovu paštetu i tuđi hleb, pa se vidno isfrustirana izvikala na njega. Međutim, on je mislio da se nešto drugo krije iza njene nervoze, pa je dodatno iznervirao. Naime, u toku emisije, Biljićeva je ušla u sukob sa bivšim verenikom Mikijem Đuričićem, zbog koga je i plakala, pa su je Čolakove reči dodatno pogodile, pa je pokušala da ga pogodi flašom i tako slomila nekoliko tanjira.

"Nisam ti ja kriv što te je Miki j*bao na Uskrs."

Nadežda Biljić je bila vidno besna:

"Vidiš da sam nervozna i namerno me d*kaš. Ja ne jedem više u ovoj kući! Prekini da mi se smeješ u facu! Prestani! Mrš u p*čku materinu."

Čolak nije prestajao, te je Nadežda odlučila da još jednom pobegne iz Imaginarijuma:

"Ja ću da idem kući svojoj. Neću više da se maltretiram ovde. Da ja budem predmet sprdnje, ne pada mi na pamet. Bolje da imam taj dug, nego da trpim ovde ljude koji mi se smeju."

Međutim, nakon što je izašla na cigaretu, Nadežda se pokajala, pa se vratila da se opet suoči sa Banetom, koji je pokušao da je smekša:

"Ja nemam želju tebe da provociram. Ti si mi u top pet ljudi koje volim ovde."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>