Zadruga

Parovi

Zadruga 2: David ženi Anu Korać čim izađu iz rijalitija! (VIDEO)

Nikoga nije voleo kao nju! Pao prvi poljubac između Ane i Davida nakon svađe, a onda ga je ona opkoračila i bacila mu se u zagrljaj! David Dragojević ženi Anu Korać čim izađu iz rijalitija "Zadruga 2". 

Zadruga 2: David ženi Anu Korać čim izađu iz rijalitija! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeTokom prethodnih dana došlo je do žestoke svađe između Ane Korać i Davida Dragojevića i to zbog igrice. Iako je ovo izgledalo kao potpuno bezazlen sukob, on je bio koban po njihovu vezu. Njih dvoje su proveli nekoliko sati razdvojeni i u tišini, a čini se da je emisija "Pitanja gledalaca" doprinela da njih dvoje shvate koliko se zapravo vole i da treba da nastave svoju vezu. 

Dragojević je strasno grlio Anu i govorio:

"Ti ne znaš koliko te volim. Nikog nisam voleo kao tebe jesi li razumela."

Ana mu je uzvratila da ona njega više voli. Nakon ovih reči i prvog poljupca koji je pao nakon svađe, Ana i David su se iskrali tokom emisije i otišli do spavaće sobe, a onda su nasrtali jedno na drugo i strasno se ljubili i grlili. Ana je skočila Davidu u zagrljaj, a on je opipao njenu zadnjicu.

Potom su seli na krevet, a nakon sočnih poljubaca i strasnih dodira, David je priznao Ani da će je oženiti:

"Ti si moja žena. Oženiću te odmah kad izađemo iz "Zadruge", jesi li svesna toga."

Kako je zadrugarima iz suprotnih timova zabranjeno da imaju komunikaciju, a isto tako i da dvoje budu odsutni iz Bele kuće tokom emisije, a ova pravila su oboje prekršili, pa su kažnjeni nedeljnim honorarom, a tu vest je zadrugarima saopštio voditelj Milan Milošević.  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>