Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Dok je David patio za Anom, Lazar nije imao opravdanja za nju! (VIDEO)

Žestoko se posvađali pre žurke koja je organizovana u rijalitiju "Zadruga 2". I dok je David Dragojević patio za svojom devojkom Anom Korać, njegov cimer i drug Lazar Jeremić nije mu olakšavao situaciju. Ni on nije imao opravdanja za nju, odnosno njen postupak.

Zadruga 2: Dok je David patio za Anom, Lazar nije imao opravdanja za nju! (VIDEO) Screenshoot/YoutubePre početka žurke došlo je do svađe između Ane Korać i Davida Dragojevića. On je bio nervozan, a tokom rasprave rekao je svojoj devojci da joj drugi pune glavu pričama o njemu koje nisu tačne. U međuvremenu je počela žurka, a dok se Ana provodila u pabu, David je patio na steni koja se nalazi na ostrvu. Inače, ukućani iz Bele kuće, dok se odbačeni provode, borave na ostrvu jer su danas varali u igri. Među onima koji su varali, bio je i David.

Dok su razgovarali Lazar i David su komentarisali Koraćevu, a tom prilikom Jeremić nije imao tako lepe reči o Koraćevoj:

"Bolje da smo se sprdali ovde i bili zajedno. Što je morala da ode, mogla je da ostane ovde? Tako te neke stvari... Svesna je ona!"

Davidov komentar bio je:

"Ma mene boli k*rac!"

 David je nakon svađe sa Anom završio u suzama i šutirao stvari po imanju.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>