Region

Svet

Sergej Ćetković: Premijera pesme i spota Ljubav! (VIDEO)

Za ovu pesmu koja će zasigurno biti jedna od onih - za sva vremena, muziku i tekst je napisao upravo Sergej Ćetković, a video za ovu ljubavnu pesmu snimljen je na poluostrvu Luštica na samom ulasku u Bokokotorski zaliv i prati priču dvoje mladih koji su se slučajno sreli i zavoleli za ceo život.  Premijera pesme i spota "Ljubav"! 

Sergej Ćetković: Premijera pesme i spota Ljubav! (VIDEO) Promo




Aranžman potpisuju Marko Milatović i Vladan Popović Pop. Video za ovu ljubavnu pesmu snimljen je na poluostrvu Luštica na samom ulasku u Bokokotorski zaliv i prati priču dvoje mladih koji su se slučajno sreli i zavoleli za ceo život. 

Sergej kaže da je pesma nastala na isti način kao što su nastale pesme “Pogledi u tami”, “Ako te nije pronašla ljubav” i druge, koje su obeležile njegovu karijeru. Zato je siguran da će i “Ljubav” postati jedna od onih čija emocija vremenom neće izbledeti:

"Uvek se trudim da publici pružim nešto novo, jer sam često u dilemi da li je to što radim dovoljno i da li, na koncertima, ljudi, možda, očekuju nešto drugačije. Vremenom sam shvatio da najbolje prolazi ono što te je, na neki način, i postavilo tu gde jesi, i da ne treba bežati od sebe, svog stila i senzibiliteta, jer svaka veća promena, kod publike može da izazove kontraefekat. Ova pesma se desila bukvalno niotkuda, nastala je za dva dana, i osećao sam da ne treba čekati, već da je odmah treba predstaviti publici. Uvek govorim da se sve dešava sa razlogom i s godinama sam naučio da slušam sebe i svoj instinkt, tako da verujem da je ovo pravi trenutak za “Ljubav”, jer pravih, kvalitetnih, iskrenih i velikih balada nikada nije dosta. Nisam otišao od sebe, pesma ima moj prepoznatljiv autorski potpis, ali je veoma značajan korak u mojoj karijeri, jer nosi veoma specifičnu simboliku, emociju i poruku, koju smo, kroz spot, pokušali da prenesemo ljudima."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>