Region

Svet

Marina tvrdi da joj je Andreana Čekić preotela muža! Živeo sa obe istovremeno!

Marina Milošević tvrdi da joj je Andreana Čekić preotela muža. Ona je ispričala šta se događalo mesecima unazad, pa otkrila detalje velike afere sa javne scene. Živeo je sa obe istovremeno!

Marina tvrdi da joj je Andreana Čekić preotela muža! Živeo sa obe istovremeno! Screenshoot/InstagramMarina, supruga Marka Miloševića sa kojim Čekićeva ponosno pokazuje fotografije na Instagramu kaže:

" Ja sam Andreanu poznavala kao poslodavca mog muža. On je radio sa njom kao tehničar, postavljao je opremu njenom bendu. Non stop je pričao o njoj, čuli su se, išla sam i ja na njene nastupe, bili smo celu noć na jednom nastupu zajedno... Zvala me je na rođendan svoje majke, znala je i moje dete. Stalno me je pozdravljala, i ja nju. Desilo se to da sam ja otišla na posao, oni na Đanijev koncert, ja otvorila portal i videla - Andreana s novim dečkom, a to je moj muž! Katastrofa mi je bilo, u trenutku mi se srušio svet."

Marina nastavlja priču:

"Ona je takođe sliku objavila na Instagram, ja sam prokomentarisala: "Lepo ti stoji moj muž", jer je on moj muž sa kojim ja za tri dana treba da proslavim deset godina braka, sa kojim imam dete, koje ima devet i po godina, koji je do juče živeo sa nama... A više ne! Ona me je blokirala na Instagramu, svuda me je blokirala! Kači slike s mojim mužem, oni su u provodu, a ja sam na ulici sa detetom koje ide u školu. Niko se ne javlja - ona mi se ne javlja, muž takođe, koji ne pita da li moje dete ima da jede, pije, da se školuje."

Ako je verovati Marininoj priči, Marko je njihovoj ćerki potvrdio da je u vezi sa Andreanom:

"Sve vreme je živeo i sa njom i sa mnom, ja pojma nisam imala! Da se to nije pojavilo na portalu, to bi se ko zna koliko provlačilo, ja ne bih imala pojma... Ni u jednom trenutku nisam posumnjala. Dete mu je poslalo sliku i pitalo ga: "Šta je ovo?", i onda je rekao da su njih dvoje zajedno. Rekao je i mojoj drugarici da su zajedno. Posle Nove godine su krenuli da se zabavljaju."

Marina dodaje da njen muž Marko najverovatnije sada živi sa Andreanom, budući da nema gde da živi. Ona je želela javno da raskrinka svog muža i pevačicu, za koju je smatrala da joj je prijateljica, Marina je dobila pretnje:

" Pretio mi je muž da ostavim njega i Andreanu, da ne komentarišem, da treba da mi bude jasno za koga sam se zakačila, da ih pustim da žive srećni..."

Priznala je i da je stupila u kontakt sa Andreaninim bivšim mužem, klavijaturistom Ivanom Miladinovićem:

"I on je, čovek, u haosu. Zaposlio je mog muža tu, bili su dobri i odjednom ti neko tako zabije nož u leđa... Kao što je ona meni, tako je i on njemu. Čovek je u šoku, ponudio mi je pomoć. Karma je kučka, sve se vraća... Bog sve vidi. Ona mi je namerno rasturila brak, to mi je dno dna Želela bih da vidim da li bi mogli da me pogledaju u oči i da mi kažu zašto su to uradili to mom detetu?! Andreana je znala da on ima dete, da je dete vezano za njega... A sad je u haosu zbog nje i zbog njega."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir


>