Zadruga

Parovi

Anabela Atijas izlazila sa sadašnjim dečkom svoje ćerke!

Ona je kao oružje za osvetu Mladenu sa kojim je tada bila u vezi, iskoristila Marka Miljkovića, bivšeg dečka Ene Popov. Anabela Atijas izlazila sa sadašnjim dečkom svoje ćerke Lune Đogani!

Anabela Atijas izlazila sa sadašnjim dečkom svoje ćerke! Screenshoot/InstagramSve se odvijalo sada već davne 2010, kada je pevačica bila učesnica rijalitija "Veliki brat", u kome se zaljubila u mladog manekena Mladena Radulovića, sa kojim je tada i otpočela ljubavnu romansu. Ipak, sreću joj je umalo pokvarila prelepa Ena Popov, koja je takođe bila učesnica iste sezone VB jer maneken nije bio imun na njenu pojavu. Dobro upućen izvor tvrdi:

"Malo je reći da je Anabela bila ludo zaljubljena u Mladena. Ona je odlepila za njim već u karantinu pred ulazak u vilu na Košutnjaku. Poznavala ga je samo iz medija, i to kao bivšeg dečka svoje koleginice Seke Aleksić, sa kojom je neko vreme bio u vezi. Iako sveže razvedena, Anabela se osmelila da započne vezu pred kamerama, ne razmišljajući da li će je javnost osuditi. Iako su emocije bile prisutne sa obe strane, Mladen nije mogao da sakrije koliko mu se dopada Ena Popov, koju je stalno obasipao komplimentima na račun izgleda. Voleo je da bude u njenom društvu, da se smeju i druže. Anabela je ludela zbog toga, ali nije to toliko pokazivala pred kamerama. Haos je usledio napolju, kada je proradila ženska sujeta."

Mladen je navodno nastavio nakon rijalitija da održava kontakt sa Enom Popov:

"Čuli su se, nekoliko puta čak i izašli na kafu. Kada je za to saznala, Anabela je skovala pakleni plan kako da se osveti Raduloviću. Ona je kao oružje za osvetu Mladenu iskoristila Marka Miljkovića, bivšeg dečka Ene Popov. Preko zajedničkih prijatelja mu je poručila da je lep i sladak, znajući da će njemu to biti preneto. Čim je to čuo, Miljković je bacio udicu i bez pardona počeo da muva Anabelu putem poruka. Slao joj je komplimente, lepe reči, a vrlo brzo ju je pozvao da izađu na piće. Atijasova, tada Bukva, nije oklevala, već je pristala na poziv da izađu na dejt. Vrlo brzo je došlo i do susreta pevačice i di-džeja nakon niza poruka, muvanja i međusobnih komplimenata. Lepo su ćaskali uz piće, Marko nije skidao pogled sa Anabele, dok je njoj to imponovalo."

Izvor blizak Anabeli još dodaje:

"Nije poznato da li se desilo nešto više od pića, ali njih dvoje su nakon toga nastavili da se dopisuju, što je Mladen saznao i, kako naši izvori upućeni u tu situaciju tvrde, Radulović je bio mnogo ljubomoran i zabranio Anabeli da se čuje sa Markom. Pevačica je tada rekla da se ona čuje sa njim isto kao i on sa Enom, pa je je postigla šta je htela, a to je da Mladena napravi ljubomornim."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>