Region

Svet

Teodora Džehverović morala da povuče album iz prodaje!

Odmah po izlasku iz rijalitija "Zadruga", Teodora Džehverović je prionula na snimanje najpre singlova, a onda je počela da priprema i numere za svoj prvi album. Nažalost dogodila se jedna greška pa je morala da povuče album iz prodaje!

Teodora Džehverović morala da povuče album iz prodaje! Screenshoot/Instagram



Teodora Džehverović je album završila, odradila promociju u Beogradu ali dogodio se problem. Umesto devet pesama, njeni obožavatelji koji su kupili kompakt-disk mogli su da čuju samo dve numere, i to one koje su stavljene kao bonus pesme - "Kristijan Grej" i "Rari".

Ovu grešku prvo su naravno primetili fanovi pevačice, koji su to objavili na društvenim mrežama, kritikujući je jer se nije oglašavala povodom toga u javnosti.

"Zna li lutkica Džehva da joj diskovi ne rade, tj. da su fabrički na disk narezani samo "Rari" i "Kristijan Grej", pitam?" - napisao je jedan od korisnika na Tviteru.

Tek nakon ovoga, nekoliko onlajn prodavaca obavestilo je kupce da će biti obeštećeni. U saopštenju stoji:

"Napomena - prvi tiraž ovog CD izdanja ima tehničku grešku (nisu sve numere snimljene na disku); po informaciji od izdavača, novi, ispravni primerci biće odštampani oko 20. marta i tada će biti poslate sve novopristigle narudžbine, kao i zamenski primerci svim klijentima kojima je izdanje već isporučeno!"

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>