TV Show

Parovi

Kija Kockar: Pobedila sam u svakom smislu! Porodice Đogani i Radanović su propast!

Kija Kockar je na svom Instagram profilu podelila novu objavu, te se ovom prilikom osvrnula na porodicu njenog bivšeg supruga, sa kojom nikada nije bila u dobrim odnosima. Pobedila sam u svakom smislu! Porodice Đogani i Radanović su propast!

Kija Kockar: Pobedila sam u svakom smislu! Porodice Đogani i Radanović su propast! Screenshoot/Instagram



Novopečena pevačica Kristina je na svom Instagramu napisala:

"I evo za kraj da stanemo sa pričama. Bila sam blaga. Čitala sam mesecima vaše komentare, slažem se sa njima, ali neću da se spuštam na njihov nivo. U principu, nisam rekla ništa što već niste gledali. Ovo je sve od mene na tu temu. Ja sam pobedila u svakom smislu, prihvatite to i budite zahvalni što sam kul i osoba bez mržnje, pa se niste vukli po sudovima (to važi i za Radanoviće). Ali više se niste vukli po sudovima jer sam ja radila na sebi dok ste vi sebe doveli u propast baveći se sa mnom. Sledeći post na storiju je mnogo bitniji. Mama, volim te. Ti si car i ponosna sam što si moja mama."

Kako će Sloba reagovati kada vidi Kristininu najnoviju objavu i da li će joj odgovoriti, ostaje da saznamo.

Kako je još uvek često spominju i tokom druge sezone Zadruge, a Lunini fanovi komentarišu njeno ponašanje, Kockareva je otkrila za Telegraf kako se nosi sa time:

"Lunini fanovi, koji komentarišu sve što radim, uvek se hvataju za neke stvari koje nisu istinite, i onda mi nekad bude žao što nisam tužila te ljude. Ne znam posle kog vremena to zastareva. Da li treba da tužim pa da dokažem da to nije tako kako oni uporno pišu? A, onda se zapitam zbog čega bih bilo kome dokazivala bilo šta, a posebno ne ljudima koji nisu normalni. Oni podržavaju ljubavnicu koja ima razne epitete i tu njenu porodicu, koja umesto da se bavi njom i da je "opere" na normalan način, da je usmeri i skloni na godinu dana, oni su je bacili u rijaliti ponovo da zarađuje za porodicu. Ja sam zarađivala za svoju porodicu tako što sam prala stakla na pumpama i radila na garderobi u klubovima. Posle sam se i školovala. Znate, može i da se školuje. Ja nisam savršena. Imam mane. Ali nemojte nju da "perete" preko mene. Ako ona pobedi u "Zadruzi 2" to će biti velika sramota za Srbiju. To što njeni fanovi stalno pišu da smo se Sloba i ja dogovorili… Pa, da sam htela nešto da dogovorim poslala bih ga kod Bijonse, a ne kod Lune Đogani. Nisam ja mogla da nateram Lunu da se posle sedam dana skine mom mužu u toaletu i da se nudi, i da ustaje da govori kako je baš briga kako se ja osećam, da se ja, kao zakonita žena, sklonim, a to je ponavljala i kada sam ušla.Znači, skinula si se mom mužu u WC-u i nudila mu se za seks. Pre toga si govorila kako si zaljubljena u njega. On je kriv jer je imao obavezu prema meni, ali ti ne možeš da glumiš žrtvu. Govorila si kako treba da se povučem, a pre nego što sam ušla, kad me nisi poznavala, govorila si da ja ko zna šta radim napolju. Kad sam ušla nisi se sklonila, a imala si priliku milion puta da se promeniš i uradiš pravu stvar. Nisi se promenila nego si na pet metara od mene imala seksualne odnose sa njim i nisi se pitala kako se ja osećam. Smejala si mi se dok sam plakala."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>