Zadruga

Parovi

David Dragojević: Ovo nije tvoja sramota, ni moja, to je sramota moje majke! (VIDEO)

David Dragojević se odrekao majke! Ne vraća se kući, ide u Ivanjicu! Ovo nije tvoja sramota, ni moja, to je sramota moje majke!

David Dragojević: Ovo nije tvoja sramota, ni moja, to je sramota moje majke! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeDavid je sinoć objasnio da ga ne zanimaju priče koje kruže o Aninom moralu, kao i o spekulacijama da se bavila prostitucijom. On je u toku sinoćne večeri rekao da će uvek biti uz svoju izabranicu i pružati joj podršku. Govoreći o svojoj majci, rekao je:

"Ovo nije tvoja sramota, ni moja sramota, to je njena sramota. Samo će mene da odalji od sebe. Samo sebi pravi problem. Prave ružnu sliku o sebi. Ja sam nju mogao da podržim u svemu. Ona ima dovoljno godina da može da zna šta sme da radi, a šta ne. Živećemo zajedno kad izađemo, baš me briga. Ne znam šta da kažem uopšte. Mene priče ne interesuju. Valjda je ljubomorna na našu pravu ljubav. Njene veze su bile sve lažne."

Ana smatra da oni misle kako time mogu da poremete njihovu vezu. David joj je odgovorio:

"Ma, nema šanse! Ja ću stati u tvoju zaštitu! Volim te!"

Ana se obratila svojoj mami:

"Mama, ja te volim najviše! Idemo u Ivanjicu!"

David se složio sa njom:

"Šta će oni reći kad budemo srećni napolju, kad napravimo porodicu. Šta će reći onda? P*p*šali su se sami na sebe. Izaćićemo odavde, bićemo najsrećniji."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>