Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ne interesuju ga glasine! David voli Anu takva kakva jeste! (VIDEO)

Davida pitali da li će glasine koje kruže o Ani u rijalitiju "Zadruga 2" uzdrmati njihovu vezu, a onda je on imao žestok komentar! Ne interesuju ga glasine! David voli Anu takva kakva jeste!

Zadruga 2: Ne interesuju ga glasine! David voli Anu takva kakva jeste! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Novinarka u studiju večeras je pitala Davida Dragojevića šta će biti ukoliko se ispostavi da su glasine koje kruže o njegovoj devojci Ani Korać istinite, kao i da li to može da utiče na njihovu vezu koju su započeli pred kamerama rijaliti programa "Zadruga 2".

Ana i David uživaju u velikoj ljubavi, a ovom prilikom Dragojević je istakao da glasine ne mogu uzdrmati njihovu ljubav, a zatim se dotakao i Stanije Dobrojević sa kojom je Koraćeva u lošim odnosima i sa kojom se Ana često svađa:

"Nema tu šta. Ja nemam ništa protiv toga. Ona i ja imamo svoju budućnost. Stanija može da priča šta hoće. Anu volim i ona može da bude bilo kakva osoba. Nema šta te glasine da utiču na Anu i mene. I da se ispostavi da je istina, ja volim nju takvu. Stanija je prva napadala Anu baš na tu temu. U četvrtak je pušten taj klip i ona je uvek lepo govorila o Ani, ali uvek pecne. Ana i ja se volimo i ne interesuje me to."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>