Region

Svet

Ksenija Pajčin: Ovaj fudbaler nikada nije hteo da prizna vezu sa njom! (VIDEO)

Ksenija Pajčin je bila u vezi sa Peđom Mijatovićem, ali niko ne zna da je bila sa još dva fudbalera. Ovaj fudbaler nikada nije hteo da prizna vezu sa njom! Kseniju je to jako pogađalo.

Ksenija Pajčin: Ovaj fudbaler nikada nije hteo da prizna vezu sa njom! (VIDEO) Screenshoot/InstagramZa njom je ostala velika tuga, ali i lepe uspomene na nju i ono što je radila, brojni hitovi, kao i nikad do kraja ispričane priče o ljubavnim romansama koje i danas intrigiraju javnost.

Ksenija Pajčin je solo karijeru započela krajem 1997. godine kada je objavila debi album za PGP RTS, s kojeg su se izdvojile pesme "Seksualnost" i "Kada ja čuvam ti leđa". Snimila je i pesmu "Sviđa mi se on", za koju se šuškalo da je posvećena fudbaleru Predragu-Peđi Mijatoviću, a ove spekulacije pevačica je podgrejala vrelim spotom, u kojem se u nekoliko kadrova s jedne utakmice pojavio upravo Peđa. Mijatović nije bio jedina sportista koji je osvojio Kseniju. Naime, malo ko zna da je Ksenija imala romansu sa još dva fudbalera.

Njena veza sa fudbalskim reprezentaivcem Ivicom Dragutinovićem, koji godinama klupsku karijeru gradi u Španiji, počela je krajem 2005. godine, ali ovaj sportista nikada nije želeo da prizna vezu sa pevačicom. Kseniju je pogodilo njegovo ophođenje i to što je skrivao da su u romansi.

Spekulisalo da je 2008. godine Ksenija Pajčin bila u vezi sa Predragom Perišićem. Pevačica je Perišića ostavila jer je bio previše ljubomoran.

Ksenija je 2008. započela burnu romansu sa manekenom Filipom Kapisodom. Njihova veza isprva je trajala do proleća 2009, a raskinuli su neposredno pred njegov ulazak u kuću "Velikog brata". Pajčinova je tada pričala, da iako je mlađi deset godina, Filip Kapisoda jedini muškarac koji ju je voleo najiskrenije.

Ksenija i Filip početkom 2010. godine doživeli su saobraćajnu nesreću u selu Lisović, na putu do njene vikendice, što su mnogi protumačili kao Filipov pokušaj da ih još tada oboje usmrti. Ipak, svoju paklenu nameru sproveo je u delo dva meseca kasnije, kada joj je 16. marta oduzeo život i nakon svog samoubistva odredio joj da zauvek počiva na beogradskom Novom groblju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo


>