TV Show

Parovi

Ivan Marinković hoće da uradi DNK analizu. Sa Miljanom mu je bilo prestrašno!

Ova sezona "Parova" pada mu veoma teško, i to zbog tuče sa Bakijem B3. Ćerku koju ima iz braka sa Gocom Tržan poslednji put je video pre više od godinu dana! Sa Miljanom Kulić mu je bilo prestrašno! A sada Ivan Marinković hoće da uradi DNK analizu.

Ivan Marinković hoće da uradi DNK analizu. Sa Miljanom mu je bilo prestrašno! Screenshoot/Instagram



Ivan Marinković ima osobu koju mnogo voli i sem što mora da brani sebe on sada ima potrebu da brani i nju:

"Nikad mi nije bilo ovako jer pored sebe imam osobu koju mnogo volim, a to je Jelena, i osim što branim sebe, branim i nju, a ovde ima mnogo zlih ljudi. Baki B3 je mnogo loš čovek, on je najveća džukela u rijalitiju i zato mi je teško da se borim. Cela porodica Đogani je užasna, kada je Gagi dolazio i bio u tajnoj sobi sa Bakijem, odmah se videla netrpeljivost između njih iako su glumili da je sve u najboljem redu. Baki je ljubomoran na Gagija jer je popularniji od njega. Kada ga je Anđela provocirala i govorila da će Gagi ući, jasno se videlo koliko je Baki ljubomoran. Mene je Baki udario nekoliko puta i zbog toga ću ga tužiti. To će biti prvi put da ja nekog tužim. On će po prijavi policije već snositi posledice, a plus ću ga i ja privatno tužiti. On je čovek na koga su zatvor, domovi i ostale ustanove za vaspitavanje i kažnjavanje ostavile posledice, ja sam to odmah video jer on maltretira sve ljude, čak i bije žene. I prema svojoj ženi se ponaša katastrofalno i nju sigurno maltretira. Ma on prema svima pokazuje agresivnost. Takvoj osobi mesto je u zatvoru, a pošto u zatvoru pružaju razne psihijatrijske usluge, neka potraži i tu vrstu pomoći."

Kaže da je upućen u sve što se dešava sa Miljanom Kulić i njegovim sinom:

"Ja sam čuo ovde u Parovima da Miljana tvrdi kako je moja sestra poslala socijalnu službu u rijaliti po dete, a isto tako sam čuo da je moja sestra to demantovala. Verujem da nije jer ona zaista nije u tom fazonu. Sve to što Miljana radi meni apsolutno je poznato, od nje sve mogu da očekujem. Dva meseca pred ulazak u Parove ona me je psihički tako izmaltretirala, ne dao bog nikome. Konstantna uznemiravanja od njene porodice i nje same bila su prestrašna. Čuo sam da sad ima nekog dečka, i neka je, samo što dalje od mene. Siguran sam da će me opet juriti kada ja budem izašao odavde. Ona ima opsesiju prema meni, pogotovo što nas veže dete. Možda bi našla neku drugu zanimaciju da nemamo dete. Na meni je sada jedna teška odluka, a to je kako da se izborim sa celom situacijom, da li da radim DNK test pošto je detetu kao otac upisano N. N. lice. Ne znam šta je najpametnije, pogotovo što će svaki moj postupak kod nje podići prašinu.“

Sa druge strane, Miljana Kulić mu nije jedini problem u životu. Ivan ne viđa ni ćerku Lenu, koju ima iz braka sa Gocom Tržan:

"Ne znam šta je sa Lenom, znam da Goca ne bi dozvolila da se Lena pojavi ili da se javi u rijaliti. Nemam pojma šta se dešava sa Lenom, i to me ubija. Znam da ide u školu i da su bili na zimovanju. Meni ćerka užasno nedostaje, Jeleni pričam o Leni kada skinemo bubice i kada legnemo u krevet. Pre nekoliko dana sam zaplakao, nisam nikome ni rekao zašto, ali sit sam se isplakao koliko mi je teško što je ne viđam. Posle Parova više neću ulaziti ni u jedan rijalitij već ću pokušati da sredim svoj život i situaciju sa ćerkom jer poslednji put smo se videli 2017. godine pred ulazak u Parove."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>