Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 17. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 17. mart 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 17. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Držaćete se sporijeg tempa u svemu što budete radili. Ukoliko ste u prilici, iskoristite ovaj dan za odmor.


Slobodni mogu biti opčinjeni osobom koja je starija od njih. Oni koji su u vezi, neće biti naročito naklonjeni romantici, za razliku od svog partnera.


Danas vas na poslu ne očekuju nikakve trzavice. Moći ćete da se na miru usredsredite na ono što budete radili.


Bik 21.4.-21.5.

Bićete veseli, radoznali i spremni da malo promenite svoj način razmišljanja, što će se pozitivno odraziti na vaše odnose sa okolinom.


Slobodni neće biti naročito raspoloženi za nove ljubavne doživljaje. Oni koji su u vezi, odlično će se slagati sa partnerom.


Danas ćete biti raspoloženi da učite. Trudićete se da proširite svoja saznanja kako biste bili što bolji u onome čime se bavite.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Okupirani ste postizanjem većih rezultata, pa ćete se u tom duhu boriti sa svim današnjim izazovima.


Sa partnerom ćete voditi ozbiljne razgovore koji će se ticati praktičnih stvari važnih za vašu zajedničku budućnost. Slobodni će flertovati sa kolegom s posla.


Ambiciozni ste i usredsređeni na razvoj svoje karijere. Na poslu ćete se oslanjati na mišljenja starijih i iskusnijih od vas.


Rak 22.6. - 22.7.

Bićete miroljubivi, tolerantni i pristupačni, čime ćete ostaviti dobar utisak na sve ljude sa kojima danas budete stupili u kontakt.


Ako ste u vezi, dobro ćete se slagati sa partnerom. Slobodni bi mogli da putem društvenih mreža s nekim započnu flert.


Vođeni intuicijom pronalazićete originalne načine na koje biste mogli da ispunite svoje poslovne zamisli i ostvarite veći profit.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas vam prijaju samoća, mir i tišina. Ako ste u mogućnosti, posvetite ovaj dan sebi i svojim mislima.


Ako ste u vezi, ni vi ni vaš partner nećete pokazati preteranu želju da se družite jedno s drugim. Slobodni Lavovi će razmišljati o bivšoj ljubavi.


Na radnom mestu neće baš sve teći po planu. Suočićete se sa nekim poteškoćama koje danas nećete upeti da prevaziđete.


Devica 23.8. - 22.9.

Pokazivaćete interesovanje samo za opuštanje i zabavu. U skladu sa tim, potrudićete se da nađete što više slobodnog vremena za ljubav i druženje sa prijateljima.


Zauzeti se mogu nadati veseloj atmosferi u ljubavnom odnosu. Slobodnima će se udvarati osoba koju inače sreću u svakodnevnom životu.


Na poslu nećete biti naročito vredni, ali to što budete radili uradićete kako treba. Pored toga, odlično ćete se razumeti sa kolegama.


Vaga 23.9. - 22.10.

Danas će vaša glavna preokupacija biti postizanje veće stabilnosti na polju posla i karijere. Biće vam takođe važno kako vas vaša okolina doživljava.


Ako ste u dugoj vezi, između vas i vašeg partnera vlada nepoverenje. Slobodne Vage verovatno imaju neku tajnu simpatiju.


Želećete da dokažete svojim kolegama da vam njihova pomoć nije potrebna, pa ćete se potruditi da sami savladate sve izazove.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete svoju energiju usmeriti na postizanje unutrašnjeg mira. Vera i optimizam biće naglašeni, pa će retko šta moći da naruši vaše raspoloženje.


Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom biće stabilan, iako mu se danas nećete naročito posvećivati. Slobodni bi mogli da se zainteresuju za nekog ko nije sa ovih prostora.


Nećete puno toga konkretnog uraditi danas, ali zato možete razviti dobru poslovnu strategiju za budući period.


Strelac 21.11.- 21.12.

Nastojaćete da izvučete maksimum iz svega čemu se danas budete posvetili. Imaćete puno želja i puno planova kako da ih ostvarite.

Ako ste u vezi, očekujte obilje strasti u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni će privlačiti pažnju okoline, ali se čini da niko neće imati hrabrosti da im priđe.


Na radnom mestu ćete biti efikasni i imaćete zanimljive ideje koje ćete podeliti sa vašim kolegama, ali i potencijalnim poslovnim saradnicima.


Jarac 22.12.- 19.1.

Biće vam jako važno da oko sebe imate ljude na koje možete da se oslonite i čijem sudu verujete.


Vaš emotivni partner danas će za vas biti centar sveta. Jako će vam biti važno da sa njim održavate harmoniju u odnosu. Slobodni će dati šansu nekom upornom udvaraču.


Možete se nadati potpisivanju novih poslovnih ugovora, ali vodite računa. Neće sve opcije koje vam se nude biti dobar izbor za vas.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Imaćete utisak da ste već izvesno vreme u “petoj brzini” zbog čega ćete danas usporiti i dopustiti sebi da uživate u dokolici.


Ako ste u vezi, vaš partner može biti zaokupljen poslovnim obavezama, ali to mu nećete zameriti. Slobodne ne očekuju značajne promene na ljubavnom planu.

Bićete vredni i odgovorni. Nijedan poslovni zadatak vam neće predstavljati problem, delom i zbog toga što niko neće vršiti pritisak na vas.


Ribe 20.2.- 20.3.

Želećete da budete omiljeni u društvu. Iskoristite veče za izlazak. Sigurno je da ćete se lepo provesti.


Partnera ćete obasipati pažnjom i truditi se da osvežite vaš emotivni odnos. Slobodni će biti zavodljivi, ali i zaljubljivi, pa će ovo biti jedan interesantan dan za njih.


Bićete vrlo maštoviti. Vaši saradnici možda neće odmah razumeti šta im predlažete, ali ćete na kraju uspeti da sa njima postignete dogovor.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>