Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Aleksa smatra da je Ana Korać žena koja rastura tuđe veze! (VIDEO)

Tomislav Panić je odlučio da u rijalitiju "Zadruga 2" raskrinka Aleksu Savića, pa je otkrio neke nepoznate informacije o njemu. Zadrugar je otkrio Aleksino mišljenje o Koraćevoj! Aleksa smatra da je Ana Korać žena koja rastura tuđe veze! 

Zadruga 2: Aleksa smatra da je Ana Korać žena koja rastura tuđe veze! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeToma je u "Igri istine" postavio pitanje Davidu:

"Pitaću Davida. Šta misliš iskreno o Aleksi?"

Dragojević je odgovorio:

"Sinoć sam rekao sve šta sam mislio o njemu. Da treba još malo da stisne m*da, a ne da ćuti u sebi. Ne znaš sa njim na čemu si. Kao da ima dva lica. Uvija sve u foliju, treba da se otvori."

Zatim je David uzvratio pitanje Tomi, te je tražio da on otkrije šta to zna o Aleksi, a što niko do sada nije čuo:

"Kakvo to mišljenje Aleksa ima o meni i Ani, to si rekao da znaš, pa hajde ispričaj."

Panić je se prisetio:

"Sećamo se kad sam bio vođa da sam podigao za navodne potrčke Anu, Aleksu i još neke ljude. Aleksa je bio prestravljen. Pre toga me je molio da slučajno ne stavim njega i Anu, jer se us*ao od tebe, Davide. Rekao mi je "Nemoj, da uđe i da razdvaja zauzete muškarce". Znači, on Anu smatra devojkom koja rastura veze. Prvo je mislio da si (Ana) u Belu kuću došla zbog njega (Alekse), da prekineš njegovu vezu sa njegovom devojkom, znači ti si ovde ušla da rasturaš veze."

Aleksa Savić se na ovo žestoko usprotivio:

"Ja sam samo rekao da ne bih voleo da me postaviš za potrčka sa Anom da se ne bi pravile priče, jer ja napolju imam devojku. Ti si bio osoba koja je moj prijatelj i ti to nećeš dozvoliti, tako si pričao. Nemoj da lupaš gluposti ovde."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>