Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Dragana Mitar se povukla! U glavi su joj privatni problemi! (VIDEO)

Lepi Mića je do detalja otkrio koji je bio njihov dogovor u rijalitiju "Zadruga 2". Dragana Mitar se povukla! U glavi su joj privatni problemi! Došlo je do pucanja nervnog sistema.

Zadruga 2: Dragana Mitar se povukla! U glavi su joj privatni problemi! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Ukućani Bele kuće igrali su "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera. Nakon što je stiglo novo pismo Velikog šefa, zadrugari su se okupili u Dubiozi i to je bio znak da igra može da počne. Međutim, u pismu je pisalo da će ovonedeljnu "Igru istine" odigrati u Beloj kući, a da će prvo pitanje postaviti Jovana Tomić Matora:

"Primećujem šta se dešava, u našem taboru ima svačega. Dragana i Mića više nisu kao pre. Postaviću pitanje Dragani, šta se dešava u vašem odnosu, šta se tu dešava, da li te je nešto povredilo."

Dragana je ispričala:

"Ja se danas nisam osećala dobro, nisam došla ni na zadatak, ni Mići nije dobro danas. Imali smo svađu i raspravu, to smo rešili. U istoj smo ekipi, ali ja sam odustala od ovih zadataka, naporno mi je. Mića to razume, ok smo, čekamo samo da se vratimo u kuću, u normalnu, on ima zdravstvenih problema, nervozan je zbog toga, ja takođe. Nema distance, funkcionišemo ok. Malo smo se posvađali, ali od ponedeljka će biti sve po starom."

Nakon nje svoje mišljenje je izneo i Lepi Mića:

"Nema nikakvih problema, nju ne interesuju zadaci. Više se ne družimo kao pre, to je normalno. Ja sam joj rekao pre mesec dana, kad sam shvatio da je ne interesuje ova igra, nisam hteo da je prisiljavam. Ona nije htela da se vrti priča oko nje. Ja sam rekao da radi šta hoće. Njoj su sad u glavi njeni privatni problemi, svesna je gde je ušla, šta joj se sve izdešavalo. Došlo je do pucanja njenog sistema. Imali smo svađu, ali nije ni prva ni poslednja koja me izvređala. Sad je sama odlučila da se izoluje iz ove priče, a ja sam izgubio živce da nekog aktiviram. Mi smo se dogovorili da ispriča svoju priču na dlanu, ona to nije mogla da izdrži, povukla se. Ona neće da sluša. Ja sam joj rekao da je ona tu priču već ispričala i da više ne može da se povuče."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>