Zadruga

Parovi

Aleksandra Subotić dobila primamljivu ponudu! Osveta joj je ipak najbitnija!

Aleksandra Subotić navodno je primila "poziv koji se ne odbija" iz luksuzne vile "Parova" i dobila primamljivu ponudu da se ponovo priključi tom rijalitiju.  Još uvek se dvoumi! Osveta joj je ipak najbitnija!

Aleksandra Subotić dobila primamljivu ponudu! Osveta joj je ipak najbitnija! Screenshoot/InstagramKako kaže dobro obavešten izvor, Aleksandra još uvek nije sigurna šta joj je činiti, jer joj je osveta visoko na listi prioriteta:

"Neodlučna je u ovom trenutku, jer nije još sigurna šta je najbolje za nju. Dobila je primamljivu ponudu i za jedan i za drugi rijaliti, ali sada je na njoj da odluči šta će učiniti po tom pitanju. Ponudili su joj odličnu svotu novca, koju bi u kratkom roku mogla da zaradi za sebe i za ćerku. Ponudili su joj specijalan ugovor u kom bi imala sve povlastice u vili ("Parova") u odnosu na druge takmičare. Mogla bi češće da viđa svoju ćerkicu, duže da spava i obavlja privatne pozive kad god poželi. Njen jedini zahtev je bio da joj novac bude isplaćen unapred. Najveći problem je to što su Ana i David u drugom rijalitiju, a ona pokušava na sve moguće načine da im se osveti - što kako se navodi - neće biti moguće ukoliko se opredeli za drugi rijaliti šou."

Ubrzo će izabrati jednu od te dve opcije zaključuje izvor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>