Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Čim je David video Aleksandru poručio joj je da nađe nekoga! (VIDEO)

Nije je video nekoliko meseci, tačnije od kada je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga 2". Čim je je David ugledao Aleksandru Subotić poručio joj je da nađe nekoga!

Zadruga 2: Čim je David video Aleksandru poručio joj je da nađe nekoga! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Svi zadrugari imali su priliku da vide kako je izgledao razgovor Karađorđa Subotića i njegove ćerke Aleksandre Subotić, koja je pre nekoliko meseci diskvalifikovana zbog fizičkog nasrtaja na Minu Vrbaški.

Ona je u rijalitiju "Zadruga 2"  bila u emotivnoj vezi sa Davidom Dragojevićem, sa kojim je kao par započela takmičenje, ali je odmah po njenom izlasku iz rijalitija ostala sama, jer je on uplovio u ljubavnu romansu sa Anom Korać.

S obzirom na to da nekoliko meseci nije mogao da je vidi ni čuje, u toku emisije ,,Gledanje snimaka", David je imao priliku da pogleda kako je izgledao razgovor sa njenim ocem, pa ukratko prokomentarisao šta misli o tome kao i o njenu izjavu da je srećna i ispunjena devojka:

"Ona verovatno ima nekog u Novom Sadu, ne verujem da je kod mene. Neko me je pitao da li ona koristi moj instagram, a pošto je bila kod mene imala je i moj telefon. Ja ne znam šta ona radi, ali znam da nije kod mene. Ja joj želim sve najbolje i treba da nađe nekog."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>