Region

Svet

Darko Lazić priznao: Pred udes sam popio pet čašica rakije! (VIDEO)

Darko Lazić oporavlja se od povreda koje je dobio kada je u oktobru prošle godine izazvao saobraćajnu nesreću u selu Pećinci, kada je umalo izgubio život. Pevač priznao: "Pred udes sam popio pet čašica rakije!"

Darko Lazić priznao: Pred udes sam popio pet čašica rakije! (VIDEO) Screenshoot/InstagramDarko je zaspao za volanom i sleteo s puta, a zbog teških telesnih povreda koje je zadobio, tri nedelje bio je u komi. Tom prilikom napuklo mu je dvanaest rebara, nagnječen mu je grudni koš i oštećena plućna maramica. Slomio je kuk, butnu kost, koleno, dok mu je ruka u predelu ramena pogrešno zarasla, pa će morati na još jednu operaciju.

Tokom prethodnih intervencija lekari su mu uklonili slezinu i jedan bubreg, a ugrađen mu je i veštački kuk. Iako još hoda uz pomoć štaka, a zbog slabog kapaciteta pluća i dalje ne može da peva, pozitivan duh nije ga napustio, prenosi Story u intervjuu za pevačem:

"Istina je da sam popio pet čašica rakije, ali svako ko me poznaje potvrdiće da to nije količina koja može da mi pomuti razum. Da se razumemo, pogrešio sam što sam pio i seo za volan. Voleo bih kada bi situacija u kojoj sam se našao poslužila kao primer mladima kako ne treba raditi, ali i dalje tvrdim da je u mom slučaju prevladao umor, a ne alkoho."

Pevač kaže da se od Šapca do Pećinaca svim snagama trudio da ne zaspi:

"Čak sam nakon nekoliko kilometara stao i otvorio krov na kabrioletu ne bi li me hladan vazduh razbudio. S obzirom na to da mi je postalo hladno, odlučio sam da ga zatvorim. Potom sam uključio grejanje, što je bila krucijalna greška."

Darko kaže da ne pamti u trenutak kada je izgubio kontrolu nad vozilom:

"Moje sećanje prekida se ulaskom u selo Pećinci, 11 km od mesta nesreće. Kako sam kasnije tokom razgovora s lekarima zaključio, dobar deo puta očigledno sam prošao mehanički, a potom sam potpuno utonuo u san za volanom. Tri nedelje kasnije probudio sam se u bolničkoj sobi."

Još uvek je nepoznato da li će Lazić biti krivično gonjen zbog ove saobraćajne nezgode. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>