Region

Svet

Kalina Kovačević u petom mesecu trudnoće! Partnera krila od javnosti!

Prvakinja drame Narodnog pozorišta Kalina Kovačević je u petom mesecu trudnoće! Partnera krila od javnosti! Harizmatična glumica na leto će ćerki Mioni podariti najlepši poklon za rođendan - sestru ili brata.

Kalina Kovačević u petom mesecu trudnoće! Partnera krila od javnosti! Screenshoot/InstagramSrećne vesti Kalina Kovačević podelila je sa najbližim članovima porodice i prijateljima, dok su kolege saznale kada je već stomak počeo da joj se poznaje. Zbog blagoslovenog stanja će nakratko karijeru staviti na pauzu kako bi se posvetila trudnoći, a kasnije i bebici.

Otkada se razvela od bivšeg supruga sa kojim ima ćerkicu, o ljubavnom životu Kaline se malo znalo. Poslednje dve godine povukla se iz javnog života jer je uplovila u ljubavnu vezu s izvesnim Vladimirom. Naime, emotivni partner lepe glumice je doktor fizike u Cernu i već godinama živi na relaciji Srbija - Švajcarska.

Izvor iz Kalininog matičnog pozorišta kaže:

"Kalini se sada poznaje stomak i svi uveliko šuškaju da je posle osam godina ponovo trudna. Od januara se povukla sa scene Narodnog pozorišta, a za sve to vreme svoje izostanke je pravdala zdravstvenim razlozima koje nije želela da otkriva. Ljubav između nje i Vladimira je nešto najlepše što joj se proteklih godina dogodilo, ali ona nije želela u javnosti da govori o tome. Njih dvoje daleko od medija uspešno grade stabilnu zajednicu. Njena i njegova ćerka koje imaju iz prethodnih brakova dobro se slažu."

Izvor dodaje:

"Budući da njena ćerka Miona završava prvi razred, Kalina planira da se porodi u Srbiji. Pomoć u početku pružiće joj mama, glumica Ljiljana Blagojević. Kako ona tako i Siniša oduševljeni su zetom, kao i on njima."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic


>