Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Oglasila se Miljana, a zatim i Zola. Evo šta su imali da kažu!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola svojevoljno su napustili rijaliti "Zadruga 2", a njihovim cimerima je pročitano pismo Velikog šefa da su oboje kažnjeni novčano jer su prekršili ugovor koji su potpisali. Oglasila se Miljana, a zatim i Zola. Evo šta su imali da kažu!

Zadruga 2: Oglasila se Miljana, a zatim i Zola. Evo šta su imali da kažu! Screenshoot/Instagram



Imali smo prilike da vidimo snimak na Instagramu kako njih dvoje sa društvom gledaju rijaliti "Zadruga 2" ali se do sada nisu oglašavali o tome zašto su učinili tako nešto. Sada je Miljana na svom Instagram nalogu napisala sledeće:

"Hvala svima koji ste nas podržavali, ali nismo više mogli da izdržimo da naša ljubav ispašta zbog rijalitija. Hvala TV Pink na svemu što su učinili za mene, a novinarima samo da poručim da je moje dete kod mene i da se ne brinu. Vole vas Zola i Miksi."

U toku dana, isto je učinio i Lazar:

"Hvala svima koji ste bili uz mene, kako god vam izgledalo nije lako, verovatno i nisam opravdao neka očekivanja "rijaliti igrača", ali borio sam se za ljubav, možda je zbog toga u većini slučajeva ta ljubav nemoguća misija, ali sve je moguće ako bi zbog ljubavi krenuli i u pakao... Malo odmora, a zatim nove pobede. Ljubi vas brat Zola i Miljana."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>