TV Show

Parovi

Kviz Stolice: Điđa skinut sa O2!

Kako je Ivan Ivanović otkrio na svom profilu na mreži „Twitter“, više se neće snimati emisije popularnog zabavnog šoua kviz„Stolice“. Điđa skinut sa O2!

Kviz Stolice: Điđa skinut sa O2! Screenshoot/Instagram



Ivanović je na svom Twitter nalogu napisao:

"Ukinute “Stolice”! Najpopularnija i najgledanija emisija O2tv,ukinuta je bez objašnjenja ili obaveštenja. Ovaj menadžment ukinuo je Utisak, 1ep “večeri” i Stolice. Više nego bilo ko ikada. Nadam se da će ih novi gazda voleti Pozzz bivšim kolegama uz “ništa se nije promenilo”

Zatim je dodao:

"Kviz, hej, kviiiiiz. Ne politička emisija, KVIZ! Zato što ga rade nepodobni, šta?! Ta nac. frekvencija je pod okupacijom, kao što sam i najavio u decembru. Koliko to košta, da pristaneš da budeš deo takve sramote? Pitam one koji su uzeli povišicu i potpisali ostanak."

Podsećamo da je ovaj kviz vodio Srđan Dinčić poznatiji pod nadimkom Điđa. On je nekada na „Prvoj“ bio blizak saradnik Ivana Ivanovića, a nakon što je prekinuto emitovanje emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, Dinčić je uporedo nastavio da sarađuje sa Ivanovićem. Za mnoge je odluka o ukidanju kviza „Stolice“ izazvala sumnju da je to još jedan obračun sa Ivanovićem i njegovim saradnicima.

Ivanovu objavu pogledajte OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>