Region

Svet

Region

Serija Grudi druga epizoda: Saznaćemo šta je Jelena uradila sa grudim!

Serija "Grudi" druga epizoda biće emitovana 16. marta u 21 i 10 na prvom programu RTS-a. Saznaćemo šta je Jelena uradila sa grudima, i zašto je Fuki razočaran jer je nekada u gimnaziji bio blizak i sa Jelenom.

Serija Grudi druga epizoda: Saznaćemo šta je Jelena uradila sa grudim! Promo



Radnja ove porodične mini-serije smeštena je u Nikšiću. Likovi su pripadnici srednje klase, intelektualci, neostvareni i šarmantni antijunaci, roditelji i oni koji pokušavaju da se ostvare kao roditelji. Svaka epizoda je posvećena jednom od glavnih junaka, a to su tri žene i jedan muškarac.

U drugoj epizodi saznaćemo šta je Jelena uradila sa grudima, i zašto je Fuki razočaran jer je nekada u gimnaziji bio blizak i sa Jelenom. Ani nije baš sve jasno. Dok Zorka putuje iz Beograda, Jelena organizuje da njen muž Filip vodi Lauru, Aninu kćerku i njihovog sina u vikenicu, nakon noći koja je za Filipa prekasna, a Jelena je ophrvana svojim problemima. Na času razrednog starešine povodom proslave mature, okuplja se celi razred i saznajemo ko je dokle stigao. Iza Jelenine organizovanosti , Anine neorganizovanosti i Zorkine neodgovornosti krije se nešto drugo. Šta je to drugo, za sada zna samo Fuki.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>