Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Plakali od smeha kada je Darko postao Lazar Jeremić! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga 2" održan je kviz znanja  između dva plemena - indijanaca i kauboja. Voditelj je ušao na luksuzno imanje, te je počeo kviz koji je zabavio sve učesnike, ali i gledaoce kraj malih ekrana. Plakali su od smeha kada je Darko Tanasijević postao Lazar Jeremić!

Zadruga 2: Plakali od smeha kada je Darko postao Lazar Jeremić! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



U toku kviza došlo je do manje rasprave, kada je Jovana Tomić Matora rekla da ne želi previše da se uživljava u igru, niti da se svađa sa protivničkim plemenom:

"Ja sam izgubila u potpunosti takmičarski duh jer su ljudi sve ovde preozbiljno shvatili. Da se borim i svađam sa ljudima koji su mi dragi, ne pada mi na pamet."

Međutim, Darko joj je skrenuo pažnju da se priseti Lazara Jeremića i njegovog maestralnog povratka u Belu kuću, što je Veliki šef prepoznao i zaista ga vratio u trku za glavnu nagradu.

Voditelj nije samo podsetio zadrugare na ovaj potez njihovog cimera, već ga je i izimitirao. On je skočio, a zatim kleknuo i izveo okret kao Jeremić kada je se skrivao po imanju, što je posebno oduševilo sve prisutne.

Zadrugari su voditelja nagradili gromoglasnim aplauzom, a ova anegdota je doprinela još boljoj atmosferi u radionici gde se održavao "Kviz znanja". Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>