Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 13. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 13. mart 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 13. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Sve što danas budete radili ićiće vam od ruke, međutim, u drugom delu dana možete imati osećaj kao da ste zaboravili, ili prevideli nešto važno.


Slobodni će biti skloni flertu i ulasku u neobavezan odnos. Oni koji su u vezi, uživaće u zabavnoj i opuštenoj konverzaciji sa partnerom.

Imaćete uspešan poslovni dan u kojem ćete biti u prilici da ostvarite neke nove saradnje. Ipak, nemojte svima u kolektivu otkrivati svoje ideje i planove.


Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete hteti da ispunite samo one obaveze koje nećete moći da izbegnete, a ostatak dana ćete se odmarati i izležavati.


Slobodni će se na neki način razočarati u svoju simpatiju. Ukoliko ste u vezi, partner će vam poklanjati puno pažnje i biti vam odličan sagovornik.


Neke saradnje u koje ste polagali puno nade, mogu se pokazati ne tako isplativim, dok će vam vaš rezervni poslovni plan doneti i više finansijskog uspeha nego što ste očekivali.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Bićete veoma popularni. Danas će svi želeti da se nađu u vašem društvu, pa će se, shodno tome, vaš krug prijatelja i poznanika može proširiti.


Slobodni će biti skloni zabranjenim ljubavima, kao i ulasku u tajnu vezu. Zauzeti će u mnogo čemu moći da se oslone na podršku voljene osobe.


Iako će vam na poslu većina saradnika biti naklonjena, neko ko je na višem položaju od vas može posumnjati u vašu kompetentnost i suprotstaviti vam se.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete moći da se oslonite na svoju intuiciju. Imaćete dobar predosećaj na osnovu kojeg ćete znati kako treba da se postavite i u nekim kompleksnijim situacijama.


Ako ste u vezi, vašem partneru neće biti lako da zaključi šta mislite i kako se osećate jer ćete se zatvoriti u sebe. Slobodni mogu doživeti platonsku ljubav.


Shvatićete da su vaša trenutna očekivanja po pitanju karijere previsoka. Ipak, to će imati pozitivan učinak na vas jer će vas zapravo motivisati da se više trudite.


Lav 23.7.- 22.8.

Desiće se određena promena u vašem načinu razmišljanja. Bićete otvoreni za tuđe predloge i želećete da steknete neko novo iskustvo.


Ako ste slobodni, možete saznati da je neko od vaših prijatelja zaljubljen u vas. Zauzeti će biti romantično raspoloženi i osećaće više topline u odnosu sa voljenom osobom.


Ukoliko radite u velikoj firmi, ili sarađujete sa inostranstvom, bićete posebno zadovoljni situacijom na poslu, međutim, povedite računa kako baratate sa novcem.


Devica 23.8. - 22.9.

Danas ćete se, pre svega, baviti pitanjima koja se tiču vaše karijere i društvenog statusa, dok ćete ljubav i emotivne odnose staviti u drugi plan.


Ukoliko ste u vezi, vaš partner se može osetiti zapostavljenim, pa vas očekuje ne naročito lagana atmosfera u ljubavnom odnosu. Slobodni će biti skloni vezama za jednu noć.


Vaše ideje i postupci obezbediće vam poslovni i finansijski uspeh. Neki od vas naći će se u prilici da ostvare bolju poziciju na trenutnom zaposlenju.


Vaga 23.9. - 22.10.

Ustaljenost i monotonija smetaće vam više nego obično, pa ćete poželeti da u svoju svakodnevicu unesete više sadržaja i učinite je uzbudljivijom.


Ako ste slobodni, neće vam biti teško da zavedete osobu koja vam se dopada. Zauzeti će sa partnerom praviti planove za zajedničko putovanje.


Rutinske radnje koje na poslu budete obavljali, mogu vam stvarati nervozu. Tražićete način na koji biste mogli da ispoljite svoje kreativne sposobnosti.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete ozbiljni i odgovorni. Želećete da se osećate korisnim, pa ćete se verovatno pozabaviti nekim praktičnim stvarima.


Zauzeti neće imati na šta da se požale. Slobodni će biti veoma privučeni jednom atraktivnom osobom, međutim, ulazak u vezu sa njom doneo bi im emotivno razočarenje.


Vaši nadređeni, kao i kolege sa kojima radite, biće veoma zadovoljni vašim učinkom na poslu. Sa druge strane, možete imati novčanih neprilika.


Strelac 21.11.- 21.12.

Tokom većeg dela dana bićete lepo raspoloženi jer ćete se uglavnom posvećivati onim stvarima u kojima ćete moći da uživate.


Ako ste slobodni, privlačićete pažnju mnogih, ali ćete biti i dosta izbirljivi. Kod zauzetih će vladati romantična atmosfera u emotivnom odnosu.


Na radnom mestu, ne očekuje vas puno toga interesantnog, ali ćete ipak imati dovoljno razloga da budete zadovoljni kako sa poslovne, tako i sa finansijske strane.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete se baviti domom, porodicom i poslovnom sferom života. Bićete zaokupljeni obavezama, pa vam neće ostati puno vremena za opuštanje.


Oni koji su u vezi, održavaće stabilnost u emotivnom odnosu. Slobodni će se zabavljati bezazlenim koketiranjem na radnom mestu.


S vremena na vreme, gubićete koncentraciju, ali ćete ipak uspeti da završite posao na vreme. Sa pojedinim kolegama imaćete manje nesuglasice.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete komunikativni i druželjubivi. Na svoju okolinu ćete ostavljati utisak veoma pristupačne i vesele osobe.

Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom karakterisaće nežnost, toplina i uzajamno razumevanje. Slobodni će uspeti da šarmiraju nekog ko im je sličan po temperamentu.


Imaćete dobar odnos sa kolegama, naročito onima sa kojima dugo radite i od kojih na neki način zavisite. Izbegavajte ulazak u velike poslovne rizike.


Ribe 20.2.- 20.3.

Bićete čudno raspoloženi, a možda i prekomerno osetljivi. Ne dozvolite da drugi previše utiču na vaše stavove po nekim važnim pitanjima.


Oni koji su u vezi, vodiće dinamične razgovore sa voljenom osobom, ali će uživati i u intimi. Slobodni će doživeti prijatan susret sa nekim ko je mlađi od njih.

Neki projekat na kojem već duže vreme radite, može vas činiti nespokojnim. Ipak, daćete sve od sebe jer ćete biti motivisani potencijalnim uspehom na profesionalnom planu.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>